Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Wow a gec sen,geliyorum bende bi 2-3 ay sonra :D[signature][hline]Buzkirpisi_ İrc.dal.net #knightonline
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yüklüyorum zaten şu anda wow'u. :) 2-3 ay geç olur. Knighttaki gibi geç kalmıcam bu sefer.. Kafadan başlıycam oyuna...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 02 Şubat 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya bende wow istiyorumda çok pahalı ya :/ geçmiş olsun fatih bu arada [signature][hline]Rockncoke [Bu mesaj rockncoke tarafından 02 Şubat 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Verdiğim paranın karşılığını veriyolarsa sorun olmaz. Çekip deniycez bakalım. Gerçi ben çok ümitli değilim. Warcraft'ı hiç bi zaman sevememiştim.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gecmiş olsun kardesim hacklenmek ne demek bilirim.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Blizzard abijim diaplo birr hei giti günlerr. :-)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D eski günlerini mi hatirlion[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 diaoplo demiyin patlatasım geliyor:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benimde çaldı şerefsizler gitti lvl 40 mage :( :( :([signature][hline]SERVER:ARES========>Xig LVL:24=============>23 CLAN:YOK :(=========>PaticiK NP:100=============>100 ORK MAGE===========>ORK ROGUE WEAPON:ARIYOZ WALLA
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alla alla noluyo ya O_o[signature][hline]Rockncoke
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 geçmiş olsun fatih üzüldüm giden onca emeğe aresteydin deme sen gel pm at yardım yaparız adım Iceagonia tmam ?bak kesin bekliorum pm ini[signature][hline]
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya olm yapan yapmış giden item olsun sana daha kralını alırız derdine bak hadi hazırlan kasacaz :D
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benide alın lan bari kımıldayamıyorum zaten lagdan oturdugumuz yerden xpler gelsin bari.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: WooDoo_Ruy_Diaz, 02 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Ya olm yapan yapmış giden item olsun sana daha kralını alırız derdine bak hadi hazırlan kasacaz :D WooDoo_Ruy_Diaz. Olm senle ilgili bişiler yazıcam ama zaten adım yalakaya çıkmış, iyice çıkcak diye korkuom. Ne manyak adamsın la sen. :-) 1 tanesin olm. şu lafı söyledin ya yardım etmesende yeter. Can feda senin gibi arkadaşa :D Neşem yerine geldi eheaa..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 biz kıpırdaya biliyormuyuz maksat gaza getirmek :)
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hasan aresteyiz biz. sen diezmiydi?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: WooDoo_Ruy_Diaz, 02 Şubat 2005 21:33 tarihinde demiş ki: biz kıpırdaya biliyormuyuz maksat gaza getirmek :) Eben :-p Bende lag yok bu sırada. Sizde nasıl var anlamıom :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi biri su adamı sustursun yoksa gırtlaklıycam, hala bende lag yok diyor ya :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 O_O bende lag sabahkinden daha berbat[signature][hline]Binlerce patiden biri
WooDoo_Ruy_Diaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi hep diyorum bize arkadaş lazım sen gidersen bi ark kaybedersek oyunun verdi tad azalıcak o yüzzden giden gider salla takılalım işte miss gibi geyik ceviriyoruz[signature][hline]its good to be bad!!!!!!!
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bkz:imza Beni soytan şerefsiz(o.ç)ler. Kasada 1 coin ve dandirik eşyaları bırakmış aynı yöntem değil yani adam girmiş piana inn e gitmiş orda transfer yapmış kendi karakterine Nediyim sülalesine küfür ettim kendine yedirebilyosa devam etsin bunnar... respectly...[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 La olm yeminle lag yok la. Level 40 n00b halimle harpylere ks yaptım demin.. Ölmedende çıktım. Alla allaaa :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
druenler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla bi bakin buna bir$eyler donuyor http://forum.paticik.com/view.php?id=112178
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gecmiş olsun fatih bilirim acısını yasamıstım bende cıscıplak bırakmıslardi maradondan sıfır başlamıs gibi :([signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Saolasın Arzu.. Aynen o haldeyim işte.. :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Öne çıkan mesajlar