Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terrain.mpq Yüklenme hatası...

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

4 gün önce oyunu yükledim Patch sorunu çıktı topic açtım bişey bilen yardımcı olan olmadı neyse herşeyi denedim olmayınca Format attım ama bu seferde oyun yüklenmiyor..
2 yerde takılıyo...

nedense oyunu yükleyemiyorum...
Kesinlikle sadece Terrain.mpq yüklerken takılıyo...

Bilgisi olan warsa fikirleri rica ediyim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 03 Şubat 2005 03:44 tarihinde demiş ki:
4 gün önce oyunu yükledim Patch sorunu çıktı topic açtım bişey bilen yardımcı olan olmadı neyse herşeyi denedim olmayınca Format attım ama bu seferde oyun yüklenmiyor..
2 yerde takılıyo...

nedense oyunu yükleyemiyorum...
Kesinlikle sadece Terrain.mpq yüklerken takılıyo...

Bilgisi olan warsa fikirleri rica ediyim..

Böyle bir şey buldum belki işine yarayabilir.

said:
Appearantly this Worked for Someone Else:

Here's what worked for me... Delete all the temporary files in the following directories...

windowstemp
documents and settingslocal settingstemp

Here's the explanation of what happened to me... I installed the game off of the DVD and the patch onto a fresh computer without problems. While playing, I started to get crashes in textures.MPQ, so I thought I might have a corrupted file and tried to reinstall. The reinstall repeatedly failed while copying terrain.MPQ, and the error said something about a tome.MPQ.

My guess as to what happened... Either Windows is caching invalid versions of files, or the Blizzard installer directory in local settingstemp isn't getting cleaned out properly between installations. I wouldn't be surprised if people having these problems installed some sort of beta client...
[signature][hline]pff
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tamam o zaman sende o oyunun baska versiyonu var mi varsa ondaki terrain.mpq dosyasini kendi yuklemeye calistiginla degistir eger baska versiyon yoksa allah yardimcin olsun(baska versiyon dedigim us eu ya da kro versiyonlari eski versiyonlari kastetmedim)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımlar ve fikirler kısaca ilgi için teşekkürler..
elimde 2 adet Wow cd si war 4 e bölünmüş şekilde 2 side olmuyo 3 kişi yükledi oynuyo bunlarla...

Yazılanları deniycem bide şimdi sağolun...

Bende US beta wardı belki ondandır diye şüphe ettim sildim silmekle kalmadım Formatı çaktım =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Wow forumları malesef açılmıyo...
Birileri zahmet olmazsa Blizzard forumlarında terrain.mpq yazıp buldukları çözümleri bana buraya c/p yapabilirlermi??
Çok makbule geçer...

Üşenmeden yardımcı olursanız çok çok teşekkür ederim şimdiden =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...