cunyir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar, bu knight online da playerlardan loot varmıdır. Ben henüz yeniyim sadece yaratıklarla savaşıyorum. Herkes pvp den bahsediyor. Nerede pvp yapabiliyoruz ve ölünce itemlerıda kaybediyormuyuz ? Ben zor zar aldığım silahımı ölünce kaybedecekmiyim ?
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayır item kaybetmiosun yanında gezdirdigin pranın yarısı gidio.Ayrıca np kaybediosun(nationla point ondan yoksa xp) colony zone ( CZ ) da pVp[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hayır,sadece bankasına koymamıssa,cantasındaki parasının yarısını ve varsa 50 npsini alıyorsun.Aynı sekilde sende kaybediyorsun.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 paran bankada degılse ustunde ıse o paranın yarısı gıdıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 peki arkadaşlar np nedir ne işe yarar ? çok olursa benim ne gibi işime yarar ?
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ilerde knight lik mertebesine erismekte isine yarar.karsı ırk ı kestigin zaman sana gelen national pointtir np bilmiorum oyunda gordun mu pelerinli olanları,mesela o pelerinlerin alınması isine yarar[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oha parayı bankaya bırakabiliyomuyuz ? nasıl bırakıcaz oyleyse yanımda 1m le dolaşmıyam bi de cz de yanımızda 0 parayla ölürsek ne oluyo o zmn sadece np mi gidiyo ?[signature][hline]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 parayı cz ye gecmeden once de bırakabilirsin inn e.parayı bankaya bırakma yani inn e bırakma olayı iste.Sen yeni mi basladın oyuna.level kasmadan gitme cz ye eger levelin dusukse[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya hyr o zaman cz de para kaybetmez kimse demi kimse kaybetmiyor mu ?[signature][hline]
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben bi kez girmiştim cz ye kaybetmiştim allah allah banka olayını hiç bilmiyodum[signature][hline]
Symrna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hocam Paranın 10.000 ini en az cebınde tut.. bidaha Inn den kasanı acmak ıstıyorsan :) yoksa yaratıklardan öldürüp toplamak zorunda kalmıyasın.. Bencede LvL kac ? düşükse hele 45 in altındaysa hiç gitme CZ ye .. adamı görmeden öldürüyolar :D boşuna zevkin kaçmasın[signature][hline]Symrna Lvl 47 Priest Healer-RezZer
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya pek bilmezdim zati oyunu lvl 30 olduk ya yalllah cz dedim zaten tek vuruşta indirdiler :D:D tovbe ettim sonra zaten[signature][hline]
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben ilk czye gittiğimde magedim ve lvl 35dim öldüğümde gördüğüm lost 1.200.000 coins içime oturmuştu :D[signature][hline]Rockncoke
MadEaGlE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol ben en fazla 50 k kaybetmişimdir :D[signature][hline]
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bende areste oynarken 30 olunca gitmistim,kro halde beast partisine girmistim,sonra 47 diye birini gördüm,sonra lost 5xxk para yazdı,1m param oldugunu o zaman anlamıstım :p
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Symrna sen burdaymıydın yoksa ben seni yenimi görüyorum:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 peki arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bana birde manner ne demek o lazım, bir mannerdır gidiyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum ..
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hicbir ise yaramıyor,aktif degil,bizim rockun halt yemesi,mannerim artıo mannerim artio dedi orc kasarken,sonra millet imzaya manner koymaya basladı hauahauh:D
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) iyi bari hiç artmıyor benim manner o zaman önemlide değil
Dejin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gecenlerde yaptigim olayi anlatayim!!! Moradon da bir merchantdan birsey alacaktim gittim bankadan para aldim sonra aradim aradim herif yok, bi sure etrafa bakindiktan sonra dedim hadi bi cz yapalim spike'imiz varya en az +5 chitin/dex bonus lu setimiz varya!!! Fakat aklimi baska yerde unuttugum icin ve surekli olarak ustumde az para tasimaya alistigim icin git 10 milyonla dal cz de kapismaya!!! 1 lvl 60 assasini kestim agladi!!! 5000 coin aldim sonra eyvah para derken 2 spike ayni anda yiyip nereden geldiklerini bile anlamadim ( ventrillo ya da team speak kullanayiorlar herhalde ben DRT de iken clan DRT kullaniyordu chat kullanmiyorlardi tabii bende kullaniyordum (: ) sonuc lost 5 m coins nasi ama!!![signature][hline]Name : Dejin_tr ( main Cha ) Lvl : 5x Server : Ares NP : 1xxx
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oy oy gcmish olsn ole dalgınlıklarda basına gelio insanın.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar