Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO ve Loot


cunyir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bu knight online da playerlardan loot varmıdır. Ben henüz yeniyim sadece yaratıklarla savaşıyorum. Herkes pvp den bahsediyor. Nerede pvp yapabiliyoruz ve ölünce itemlerıda kaybediyormuyuz ?

Ben zor zar aldığım silahımı ölünce kaybedecekmiyim ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilerde knight lik mertebesine erismekte isine yarar.karsı ırk ı kestigin zaman sana gelen national pointtir np
bilmiorum oyunda gordun mu pelerinli olanları,mesela o pelerinlerin alınması isine yarar[signature][hline]ottoman_prince
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares

i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam Paranın 10.000 ini en az cebınde tut.. bidaha Inn den kasanı acmak ıstıyorsan :) yoksa yaratıklardan öldürüp toplamak zorunda kalmıyasın..

Bencede LvL kac ? düşükse hele 45 in altındaysa hiç gitme CZ ye .. adamı görmeden öldürüyolar :D boşuna zevkin kaçmasın[signature][hline]Symrna
Lvl 47 Priest
Healer-RezZer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gecenlerde yaptigim olayi anlatayim!!!
Moradon da bir merchantdan birsey alacaktim gittim bankadan para aldim sonra aradim aradim herif yok, bi sure etrafa bakindiktan sonra dedim hadi bi cz yapalim spike'imiz varya en az +5 chitin/dex bonus lu setimiz varya!!! Fakat aklimi baska yerde unuttugum icin ve surekli olarak ustumde az para tasimaya alistigim icin git 10 milyonla dal cz de kapismaya!!! 1 lvl 60 assasini kestim agladi!!! 5000 coin aldim sonra eyvah para derken 2 spike ayni anda yiyip nereden geldiklerini bile anlamadim ( ventrillo ya da team speak kullanayiorlar herhalde ben DRT de iken clan DRT kullaniyordu chat kullanmiyorlardi tabii bende kullaniyordum (: ) sonuc lost 5 m coins nasi ama!!![signature][hline]Name : Dejin_tr ( main Cha )
Lvl : 5x
Server : Ares
NP : 1xxx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...