Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben dalamıyorum arkadaşlar. Bulamadım nasıl dalındığını suyun dibine nasıl geçerim biri anlatsın kafayı yiyecem ilk defa dalmam gerekti ama karakter hep yüzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 delete tusu ile dalıabilirsin insertlede su uzerine cıkarsın tabi ileri basmayıda unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ileri basmayı unutmuşum. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Fareyle. (Mouse)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mousela olmuyor :) Bende bi kazmalık var anlamadım herhalde şu an grbim diye kafam çalışmıyomu nedir anlamadım. Suya daldım bu seferde ileri gidemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İleri tuşuna basılı tutup fareyi oynatıyorsun. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D o kadarda demedik naptın sen ya :D İyide ben senin ayarlarında oynamıyorum ben mouseu sadece camera ayarlarında ayarladım nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Baştan deseydin ya bunları :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kusura bakmayın diyim o zaman 2 gündür yataktayım yeni çıktım yataktan yorgunluk işte. neyse ayarladım herşeyi yeniden sorun kalmadı :) Saolun bu hasta halimde yardım ettiğiniz için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hehe ilginç ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kolları başının üzerinde birleştir.*hOOOP* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sağ tuşa basılı tutmak gerekiyodu en son bıraktığımda patch de deiştirdiler mi bilmiyorum.[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 deiştirmediler sag tuşa basılı tutmak gerekiyor sağ tuşa basılı tutarak fareyi oynatırsanız oluyor[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Efet aynen öyle bak onu yazmayı unutmuşum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi inanmıyorum ahaha assagı dogru ilerleyecen en var bunda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hahahah oda güzel. Aşa doğruda o hangi düğme oluyo s deme o geri geri gidiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aha ben de ecnebinin biriyle partdeydim adam daldi suyu ben becermedim sordum falan mousla dedi yok ben gene beceremedim sonra adam partiden cikti ben baska bi zaman tesadufen sag tusun ne ise yaradigini ogrendim ...[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Uoya ilk başladağım gün statlar bile kasmadan plateset giyip elimede bardische alıp atsız brit dışına çıktığımı hatırladım bir an headless keserken bi harpy gelmişti oOOoO ne sinirlenmiştim :) Seviyorum oyunların ilk zamanlarını sonra kasmayı öğrenince oyunun zevki yavaş yavaş azalıyo kaçıyo gidiyo. Wowda aynı hatayı yapmıyorum arada öbür lvl istediğim bişey varsa farm yapıyorum o kadar. Uoya bana bunu öğrettiği için tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar