Alexey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 US ROBOTICS USR999106 KABLOSUZ ADSL MODEM bu modemi kullananlarınız var mı?Artıları eksileri neler?US ROBOTICS USR-WL-AP-ROU-8054 ACCESS POINT bunun o modemden farkı nedir?Access point ve router diye iki çeşit modem var bunların farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 1.Büyük harfle topic açmanı tavsiye etmem. 2.Us Robotics iyidir,kalitelidir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 kablosuz modem mi?? ulan hiç duymadım bu kadarmı geri kaldık teknolojiden acep..[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Şarki'nin anlattığına göre (yoksa başkasımı anlatmıştı) bu router router diye konuştuğumuz şeyler hub bozması aletler oluyor ve gerçek router değiller. Ayrıca bütün access pointler'de bu tarz router özellikleri olması lazım zaten.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben kullanıyorum gayetde memnunum şiddet ile tavsiye ederim :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar