SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet bana sayacağım grupların tarzına yakın mantıklı albüm tavsiye edecek olan varmıdır acaba. (lütfen tavsiyeleriniz Limp Bizkit Linkin Park ve Korn içermesin söylediğim grupların alakası yok tarif edicem ne istediğimi) Şimdi birinci grubumuz Avenged Sevenfold Hem Hardcore bir grup olup hemde aynı zamanda Nu Metal vokalli bir grup ayrıcalığı nerede bu grubun inanılmaz melodik ve buna bağlı olarak emotional denen duygu anlatmayı becerebilen bir grup en en en önemlisi ise her şarkısında en az bir adet Solosu bulunması yani kalıp 80's Hard Rock, Thrash kalıbında ama işleniş Hardcore. Bir diğer grupta yine yukarıda belirttiğim Avenged Sevenfold a benzer tarzda olan Atreyu. Tavsiyede bulunursanız sevinirim ilgimi çekti bu yeni tür.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Jester Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Shadows Fall, Heaven Shall Burn, Killswitch Engage (sana tavsiye vermek bize düşermi şenkasap bilemicem ama :P)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Aha mutlu oldum Shadows Fall vardıda dinleyemdimdi atlıyorum üstüne hemen[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 pink floyd pulse tam koleksiyonluk albüm kutusu falan çok güzel[signature][hline]yörünge dışı
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Süper albümde yukarıda yazdığımla ilgisi ne şimdi valla hardcore dedim diye bi ton ıvır zıvır dolacak diye korkarken sen tuttun Pink Floyd dedin ne diicemi şaşırdım[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 fear factory diye salliim bakalım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: shadows fall killswitch engage fear factory valla içimden geçiyordu bunlar.. bence sen bi slipknot diyip geçmeyip subliminal verses vol.3 isimli son albümlerine bi bak[signature][hline]Where is your savior now?
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 darkwingduck in mesajini ibret olsun diye biraktim ama placebo kizmayin diyip sacmalamanin nedenini cozemedim kimse kusura bakmasin space dye vest in konuyla alakasi ne[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more.
Öne çıkan mesajlar