MasaKa_Arven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 beyler ya bn su adonis isini anamadım anlatın yaw herkezin agzında adonis adonis anlatında anlayalım.nedir adonis?????
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 server[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Adonis : Antalyada bizim eve yakın otel ismi. Server : Dayımın ismi. Bu bir çelişkimidir,değilse nedir :lol: .ıyy.
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 walla -ama ben adaonıs dıye bı yer bılıyorumm
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 paralı sever deiyemediniz dimi adama:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla Adonis Gothic'te tanriydi onu biliyom...(hey gidi hey ne oyundu be...) Bi de MYKO da Adonis diye bir server var... SteelBB' nin dedigi gibi paralidir kendileri... [signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x [Bu mesaj MaoTun tarafından 02 Şubat 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
sadech Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 pokunu cıkarın bakam:)[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Geyiğin bu kadarı... Adonis, my-ko sunucularından biri. Paralı server. Ares, diez, xigenon gibi. Adı farklı...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Öne çıkan mesajlar