SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 a.q oku şu kitapları artıkk hatta al şimdiden başla:D Olmadı ben sana okim sendinle:DEn kötü karar bile kararsız kalmaktan iyidir bak bu sözüde unutma...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 siz tartısmaya basladınız ya fallen_angel yuzunden buyrun Bu herife bela okumak gerekiyor yani fallen_angel a cunku bakınız bu forumun en altındaki post tarihine ve ikincisinin en sonundaki posta ve tarihine http://forum.paticik.com/view.php?id=109805&page=4 http://forum.paticik.com/view.php?id=110435&page=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrico Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 excane sanmıyorum mxzr actı konuyu ve onu tartıstık eger o arkımızında yanı senın verdıgın lınklerde okuduklarım dogruysa diyecegim bişi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 konu ordan gelmişti. ama linkler de birşey gözünden kaçmış arkın. nicklerin sonundaki harf birinde var birinde yok. Gece gece olur böyle şeyler. nese iyi geceler.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 anlamadim linklerdeki olayi bide son 3 postu ne se ben yatar[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar