Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimizin okuması gereken bir haber

tunch

Öne çıkan mesajlar

Daha önce bu konuyu "Futbol" bölümünde dile getirmiştim ama buraya bakıpta futbol bölümüne bakmayan birçok arkadaşında olduğunu varsayarak kitlenme pahasınada olsa burayada c/p yamak istiyorum arkadaşlar izninizle. Özellikle bugünkü "Yardım" maçından sonra iyice dellendim mazur görün :)

--+
Haberi ilk okuduğumda güldüm.Ancak üstünden tekrar geçtiğimde kendimden utandım. Çünkü ne zaman kendimizi eleştiren mesajlar yazdığımızda karşımıza çıkan "ingilizlere bakın önce" cevapları/yorumlarını okuruz. hemen size 1-2 rakam verip tekrar o mesajları yazmadan önce düşünmenizi öneriyorum

1 şubat 2005 Arsenal - Manchester United maçı. polis kuvvetleri bu maçı ülkenin "riski en yüksek maçı" olarak nitelendiriyor. Ve görevlendirdikleri polis sayısı 180! 1800 veya 18000 değil. 180!

türkiye. herhangi bir tarih herhangi bir stadtaki herhangi bir derbi müsabakası. görevli polis min. 5000. yine olaylar yine döner bıçakları. ve yine aynı mazeretler...

işte biz böyleyiz...

İNSANCA MAÇA GİTMEK , İNSANCA MAÇ İZLEMEK İSTİYORUM.

Haber kaynak

Forumdaki tartışma[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27

Sosyal ağlarda paylaş

Ali Sami Yen , Olimpiyat ve Ankara 19 Mayıs Stadlarında bir çok maça gittim ve bu maçlara giriş çıkışlarımda yada maç esnasında sadece 1 kez başıma bir iş geldi. O da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray - Kocaelispor maçı sonrasında Kocaeli taraftarlarının Galatasaray taraftarıyla çatışmaya girmesiydi.(Ki Türkiye kupası maçı olduğu için pekde fanatik Galatasaraylı yoktu Kocaeli taraftarı anlamsız yere gaza geldi.) Türkiye'de futbol terörü biraz abartılmıyor mu?

Yani ne bileyim, kimse Ankaragücü ve Gençlerbirliği taraftarının Parma maçında nasıl tek yürek olduğunu anlatmıyor, kimse çıkıpda Denizlispor tribünlerinde ki muhteşem centilmenlikten söz etmiyor, kimse iki büyük takımın iki büyük amigosu olan Sabo(Sebahattin Abi Galatasaray amigosudur) ve Sefa'nın(GFB lideri) dostluğunu, birlikte çektirdikleri tribünlerde şiddete hayır resimlerini göstermiyo. Olaylara tek taraflı bakmamak iyidir.

Ayrıca:

Kusura bakmayın ama stada gidip de oturarak maç izlemek istemiyorum, o heyecanı yaşamak, takımımı desteklemek için tezahürahat etmek, tribünde ziplayarak göze hoş gelen tribün şovları yapmak istiyorum. Oturacaklar için numaralıyı öneriyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...