NeverDown Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Forum olarak vbullettin çok profesyonel ve güzel bir forum tarzı bunun tam sürümü nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilecek varmı veya bu forumlar hakkında yardım veren bir site vs mevcut mu lütfen yazınız kolay mıdır zor mudur? paticikte vbullettin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.vbulletin.com'a gir ordan tam versiyonunu satin alabilirsin. eger illegal sekilde tam versiyonuna ulasmak istersen sana tavsiyem sudur ki, hemen hemen hepsinde guvenlik acigi mevcut.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 vbulletin gerçekten iyi bir forum ama fazlasıyla DB'i şişiren bir forum.Paticik vbulletin kullanmıyor kendilerinin yaptığımı desem yoksa bir forumu full değiştirilmiş şeklimi desem öyle birşey işte :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 vbulletin free degil.bulabilirsin nette ama arastırarak hack vs sitelerinden[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ama arkadasinn dedigi gibi bana da vBulletin'i andiriyor ama ben daha once baska bir foruma daha cok benzetmistim. Aklima gelirse sizinle bu topic altinda paylasirim..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tabiki başka forumlardan esinlenilmiştir yazılırken burası... ama kodlar komple wastikas a ait bildiğim kadarıyla..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence sakın bedava alma çünkü hepsinde güvenlik açıkları var sen paraya kıyıp satın alacaksın. en doğrusuda bu zaten[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence uğraşma phpBB ile yap :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yada vbulletin'in lite versiyonunu kullan hatta php biliyorsan gelistir. lite versiyon ucretsiz.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar