undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 BEYLER GECENIN BU GEC SAATLERINDE SERWERIMIZDA KAPANMISSKEN tv acalım bıde ne gorım kadir inanin fılmı warrr acn seyredın cok ıgrenc bısee ama zaman gecedr
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende actım ama size anne diyebilirmiyim var :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!..
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hyr ben senn halanım kızım aaaaaaaaaaaghhhhhhhhh
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Beylerrrrrr.. Forum elden gidiyo höop.. "MMORPG Türleri / Knight Online" bölümü burası hişşşşş. :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sen de ac televızyonu gor sana baba dıyebılırmıyım hyr ben snn amcanm yada sıze anne dıyebılırmıyımm weyaaa KADIR İNANIR ın fılmı sec begen alll
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 asdcqwedqwd[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Öne çıkan mesajlar