undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 BEYLER GECENIN BU GEC SAATLERINDE SERWERIMIZDA KAPANMISSKEN tv acalım bıde ne gorım kadir inanin fılmı warrr acn seyredın cok ıgrenc bısee ama zaman gecedr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kIzIn1i Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende actım ama size anne diyebilirmiyim var :)[signature][hline]Başlık: kIzIn1i kavranamaz, tasvir edilemez, anla$ilamaz, nitelenemezdir.. kIzIn1ine ula$mak yok olmak değil, sonsuzLuğa ve ölümsüzLüğe ula$maktir.. Name : kIzIn1i Nation: MagiCian Race : EL Morad Job : gLacier LvL : 5x cLan : Knights Server: ARES ßir cümle ile ßen: Affetme özeLLigimi kayßettim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hyr ben senn halanım kızım aaaaaaaaaaaghhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Beylerrrrrr.. Forum elden gidiyo höop.. "MMORPG Türleri / Knight Online" bölümü burası hişşşşş. :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sen de ac televızyonu gor sana baba dıyebılırmıyım hyr ben snn amcanm yada sıze anne dıyebılırmıyımm weyaaa KADIR İNANIR ın fılmı sec begen alll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 asdcqwedqwd[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eheheh güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar