diablotg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bir ses duymak istiyorum bir mirilti da olabilir ama olsun yeterki yalniz olmadigimi bileyim yapragi olmayan bir cicek gibi ya da baharda sararip dusen bir yaprak gibi yalniz ve sessizim aci bir ciglik atiyorum ama kimse duymuyor benden baska bu sessiz bir ciglik olsa gerek bos bir oda gibi yankilaniyorum agliyorum içimde bir tane esya olmamasina agliyorum bosluga ve sessizlige ölümün de cigligi sessizdir benimkinin de aptal olma görmüyor musun seni çairiyor? bekleme dal hiçlige... Tugrul GÜNER simdi yazdim elestirilerinizi bekliyorum.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Fazla ice dönük duygular ama güzel birde O baharda düşen yaprak benzetmesınde bunu soylemek ıstedın yanı baharda her yaprak guzellesıp acarken ozaman bıle umutsuzluk oldugunu mu ıcınde?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o halde tebrıkler super bır acıklama yapmıssın +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kesinlikle cok guzel olmus. Ancak anliyamadigim neden kitalara boldun. Tamami bir kita olan bir siir gibi gorunuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tek cwp SUPEEEER.... tebriik :tup: gaza geldim bi daha okuycam...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar