druenler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 az once knightonline.com'u actim my account bolumune girdim. login olmadan acildi, bilgilerde netherlands (hollanda) adresi felan yaziyordu. hacklendim sandim ama bu benim uyeligim degil ki? 5500 knight cash vardi hesapta. 1-2 sayfa gezindim ba$ka birisinin hesabi cikti. sonra birden $ifre felan sordu yani login olun dedi. ne oldu ki boyle??
druenler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi hayatta guvenmem ben buraya. boyle bir$ey nasil olur ya?? bende tam knight cash alacaktim, bi baktim farkli bilgiler yaziyor. aha hacklediler beni dedim bi baktim ba$kasinin hesabi.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 knight cashlerla bişiler alsaydin :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
druenler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 daha ne oldugunu anlamadan duzeldi. bi$ey yapamadim.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bi bize denk gelmez o olaylar hay ben böyle kaderin içine tükürim
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bize gelse gelse bole hacklenmish cıplak karakterler denk gelr anca. :)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar