Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Normalde ağır abilerin takıldığı,fiyat seviyesi yüksek olan bi mekan.Sıradan haftasonlarında gidilince gelen insanlar ve tavırlarından dolayı fazla eğlenilemeyecek bi yer. Ancak 2 şubat günü Serdar Ortaç sahne alıcak,sahne performansı mükemmel olduğu için çok eğlendiricek herkese tavsiye ederim. Ben orda olucam gidicek olan arkadaşlar benimle irtibat kurarlarsa topluca gidip eğlenebiliriz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hmm brook olabilir ama ne kadar tutarki acaba yani fahiş bir fiyat tutucaksa zaten gelmem :) fiyatını biliyormusun içkilerin falan?[signature][hline]...Techno Cocaine...
Brook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Garsonlar eğer tanıdıksa biraz daha ucuz oluyor.Eğer 2-3 kişi falan toplanıcaksak yani az olursak ben hallederim kişi başı 60ar milyon veririz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nasi yane icinde restoran olmiyan bi laila niz mi var iciyla guler hahayyy denizde yoktur orda[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Başlığı okuyamamışım Ankara yazıyormuş :) İstanbul sandım ben vallah tüh, dedim ne güzel Laila' ya gidicez deniz kenarı şöyle ama ankara olunca iş değişiyor tabii[signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 22 Ocak 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 istanbulda Lailamı kaldı sanki[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Şu an İzmirde'yim ne zaman Ankaraya döneceğim belli değil ama Ankara'da olursam kesin bende orda olurum. Özcan Deniz'i kaçırdık bunu ıskalamayalım bari.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ankaradaki laila da restoran var , ama gitmenizi tavsiye etmem :) gittim ordan biliom :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Cebinizde bol para varsa gidin,servisleri vs iyidir :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Maalesef bunada gelemiyorum :( İzmir'de olucam 2sinde[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin. Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 60 milyon odemek için neler almak lazim ? : )[signature][hline]The Adventurer Riehn... Yeni bir dunyaya adim atmak için beklemede. www.corbeau.gen.tr
mutos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 laila bundan 3 sene once iidi de simdi reyna cok daha iyi yuksek sosyete gircekseniz ordan basalyın bence[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
greeneyed Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yuksek sosyete rayna'da leyla'da, bazi ozel partiler haricinde olmaz. 30 gun para biriktirmis, 1 gun eglenmeye gelmis tipleri gorursunuz ancak..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: greeneyed, 30 Ocak 2005 02:29 tarihinde demiş ki: yuksek sosyete rayna'da leyla'da, bazi ozel partiler haricinde olmaz. 30 gun para biriktirmis, 1 gun eglenmeye gelmis tipleri gorursunuz ancak.. kral şahsiyetler.[signature][hline]none.
Brook Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ne alakası var arkadaşım? Gidip görmeden insanları tanımadan yazı yazmayın.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ki$isel fikrimi yazdım.[signature][hline]jan d.
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Neyse gidip de ortami goren oldu mu ankaradakine ? Biraz anlatabilirmisiniz ?
Ravenloft Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: mutos, 29 Ocak 2005 17:40 tarihinde demiş ki: laila bundan 3 sene once iidi de simdi reyna cok daha iyi yuksek sosyete gircekseniz ordan basalyın bence kocum ankarada reyna yok... topikte yazana bakarsan ankara diyor...
Öne çıkan mesajlar