Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara] Laila bar.[Serdar Ortaç]

Brook

Öne çıkan mesajlar

Normalde ağır abilerin takıldığı,fiyat seviyesi yüksek olan bi mekan.Sıradan haftasonlarında gidilince gelen insanlar ve tavırlarından dolayı fazla eğlenilemeyecek bi yer.
Ancak 2 şubat günü Serdar Ortaç sahne alıcak,sahne performansı mükemmel olduğu için çok eğlendiricek herkese tavsiye ederim.
Ben orda olucam gidicek olan arkadaşlar benimle irtibat kurarlarsa topluca gidip eğlenebiliriz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Garsonlar eğer tanıdıksa biraz daha ucuz oluyor.Eğer 2-3 kişi falan toplanıcaksak yani az olursak ben hallederim kişi başı 60ar milyon veririz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an İzmirde'yim ne zaman Ankaraya döneceğim belli değil ama Ankara'da olursam kesin bende orda olurum. Özcan Deniz'i kaçırdık bunu ıskalamayalım bari.[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ankaradaki laila da restoran var , ama gitmenizi tavsiye etmem :) gittim ordan biliom :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cebinizde bol para varsa gidin,servisleri vs iyidir :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var arkadaşım?
Gidip görmeden insanları tanımadan yazı yazmayın.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...