Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepeleksel futbol macı sonucu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani simdi benim bu formsuz halime bakip beni hep bole sanmasinlar
okul takiminda ilk 11 e cikardim hep heheh(kolpalar havada ucusuyo)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 13 May 2003 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ha bu arada Doggy i tebrik ediorum Urza nın fezaya yolladığı penaltıyı da yakalamış ehuehu[hline]Speak to me now and the world will crumble
Open a door and the moon will fall
All of your life all your memories
Go to your dreams, forget it all
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bizim o gun okul daha yeni kapaniyo yaa:hrr:
ama gelirim yani
(karis takimdan odemeyi kim yapcak bu arada)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
lol benim cektigim fotolar gelmis ben farkinda degilim ama...

ulan super yakalamisim penalti anini :P ayrica o kale arkasi resmi de macin tek kale arkasi resmi lutfen saygi :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Mesaj tarihi:
kalvariler ownzjoo

buna değilde bundan sonraki maça azalmış kilomla katılıp şov yapacam işallaaa :)[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
Mesaj tarihi:
hadi len 3 tane beşlik yedin.eldiven bile versek delikli nane gibi yersin sen golleri[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 25 May 2003 01:04 tarihinde demiş ki:
gelecek maça eldiven alıop ggelecem artık elimden t0op kaymayacak :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

o beslikler icin eldiven degil kuyruk isiticisi lazim... ehmm... neyse...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Mesaj tarihi:
bize şuydu buydu oydu diyemessiniz! bizim bi ismimiz var!
şey bizim ismimiz.. eee...ööööö.. herneyse! şu bu diiliz yendik yine yeneriz.. (babacum sana gres yağı diye bişey getircem onu sür tutuşa iyi geliyomuş..)

öss de biticekse o zaman adam sakatlama serbest mi? :p[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
  • Yeni Oluştur...