jankis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: -coLdwind-, 12 May 2003 18:14 tarihinde demiş ki: okullar kapanana kadar maç yapabileceğimizi sanmıyorum, hem öss falan var zaten 1 temmuzdan itibaren ben, fizban ve jankis ayvalıkta olacaz :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" alala öle mi olacakmışız ;D[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 öss den soraki herangi gün uyar heralde herkese 18 i demiş olsa gerek fiz evet[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 15ine geliyo sanırım öss. 1 hafta sonraki cumartesiyi teklif ediyorum yani 21 haziran (tabi hafta içi de olabilir ama işi gücü olan olur belki..) olmaz heralde kimsenin bişeyi.. onun için hafta içi de olabilir.. o hafta yapalım diyorum.. ayrıca saat olarak daha geç olursa daha iyi olur.. buharlaşmayalım boşu boşuna sahada..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 lol jankis, fizin hipotezine göre konuştum :) uyar heralde, 18 haziran çarşamba.. hmm olabilir[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Napcaksınız ayvalıkda eğlencez diye geliceksiniz başka yer bulun walla yani olay yazlık falan değilse :=) benim ailem orda yaşıyor ya ben baydım ordan yada hiç bişi yok gerçekten :0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ayvalık sayılmaz tam sarımsaklı süper yer bence .. baymazsak ki sanmıyorum daha 2.senemiz :P tam yaz için ideal derim ama bu konuyu konuşmak için ne zaman ne uygun ne de platform =)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ehe 13 senedir ordayım yaz tatillerinde, biraz baydı ama yine de çok hoşuma gidiyor :) yine de yapılacak şeyler var tabi.. konu platformu sux gerçekten :) neyse, nası koduk ama :-p[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben öss falan dinlemem sakatlamayacağınız müddetçe her akşammaçına gelirim :) hehe ama bu seferkaleye koymayında daha canlı olsun[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 16 hazirana ayarlamayınız sakın ha. 14-15-16 haziranda e-oyun var 16 hazirana gidebiliyorum ancak.. büyük ihtimalle başkaları da gelir[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ya 17sindede paticik adaya gitmiyormuydu?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ya ben de ayvalıktayım, :) kralından Xechelon, cold, fiz, jankız falan buluşuruz :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 biz seni satariz mortis heh son gunde bizim evde yine parti var:) (ciddiye alma cold)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 lam babacum akşam akşam scanledik fizboz upload etti koymamışsın resimleri tembel adam[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 İşte hiçbir yerde yayınlanmayan maç içi SS lerişte görüldüğü üzre sol üst resimde infected jankis'in bütün kahramanca müdahalelerine rağmen kalleşçe topa vuruyor ve büyük ihtimalle top ağlarla kucaklaşıyor ve de sağ üst resimde de görüldüğü üzere Phalanx müthiş bir orta daha yapmakta sol alt tarafa gelindiğinde de gol sonrası yıkılan kaleci görülmekte... evet geçebilirizsağ alt resime geldiğimizde isimsiz bir kalvari kahramanı tarafından atılan şut/orta yı görüyorsunuz ne kadar estteik ne kadar mükemmel (arcane o sanırım) [b]yine sol üst resdimde yine muhtemelen orta sahadan gelen şaşırtıcı ve enfes bir kalvari şutu daha görülüyor, akabininde sağ üst resimde de fizbanın onuncu saniyede attığı enfes gol sonrası sevincini görüyoruzsol alt kısıma baktığımızda arkane in cesurca bir tehlikeyi daha uzaklaştırdığını takdir ve takdis ederek görüyoruz, ve en son olarak sağ alt resim bize tarihi bir anın tanıklığını yapıyor... urza geliyor... urza topa vuruyoooor ve top yörüngede kendine uygun bir yer buluyor... yuh ber kaçar mı o penaltı! :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 BABACUM MAÇI SATTI ! Bu resimleri yeni ele geçirdik.Maç öncesi karşı takımdan para alan Babacum şerefsizi:[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 PUAHAHHAHAHA[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 lol! babacumun sattığı belliydi ztn ama o kadar çok parayı bizden kim verdi ki 8-)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 serrrrefsiz!!![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ben babacumun satması olayına koptum bu arada :p bi de fiz onu ben kendim sandım da dedim yok ben oyle tırsmam toptan beni bozar fln oyle çıkardım sen olduunu ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 farkında değilsiniz ama babacuma o kadar parayı ben verdim, sizin menejeriniz olarak :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Xechelon, 13 May 2003 00:09 tarihinde demiş ki: biz seni satariz mortis heh son gunde bizim evde yine parti var:) (ciddiye alma cold)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." aha bunu görmemiştim. tabi parti olacak, olmazsa olmaz yoksa ......... :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 isallah de cold hehe gecen seneden sonra o is biraz zor neyse bu arada o paranin zannedersem hepsinin ustunde paticik cumhuriyeti amblemi fln vardi dikkatli bakarsan anlarsin tam beyaz saray resminin oldugu yerde sag ust pencereye bak anlarsin yani bi bakima kaziklandin babacum[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ya ama ben şey *!kazı çevirir yine de yanar* ee havalar çok ısındı bi güneylere inmek lazım *!THY nin bilet rezervasyon gişesinin telefon numarasını aramaya başlar*[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 şerefsiz Xechelon! o kadar gol yedik be![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ben maci euro uzerinde satmayi dusundum ama sonra baktim daha ilk mactan bisiler yapmadim ama ufak ufak sinyalleri verdim yani uygun fiyata geleck maca herkesle anlasabilirz her turlu teklife acim nakit, cek, hisse, bilgisayar parcasi, vb...[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar