Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepeleksel futbol macı sonucu

Xechelon

Öne çıkan mesajlar

said:
-coLdwind-, 12 May 2003 18:14 tarihinde demiş ki:
okullar kapanana kadar maç yapabileceğimizi sanmıyorum, hem öss falan var zaten 1 temmuzdan itibaren ben, fizban ve jankis ayvalıkta olacaz :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"

alala öle mi olacakmışız ;D[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

15ine geliyo sanırım öss.
1 hafta sonraki cumartesiyi teklif ediyorum yani 21 haziran (tabi hafta içi de olabilir ama işi gücü olan olur belki..) olmaz heralde kimsenin bişeyi.. onun için hafta içi de olabilir.. o hafta yapalım diyorum..
ayrıca saat olarak daha geç olursa daha iyi olur.. buharlaşmayalım boşu boşuna sahada..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte hiçbir yerde yayınlanmayan maç içi SS ler

işte görüldüğü üzre sol üst resimde infected jankis'in bütün kahramanca müdahalelerine rağmen kalleşçe topa vuruyor ve büyük ihtimalle top ağlarla kucaklaşıyor
ve de sağ üst resimde de görüldüğü üzere Phalanx müthiş bir orta daha yapmakta
sol alt tarafa gelindiğinde de gol sonrası yıkılan kaleci görülmekte... evet geçebiliriz
sağ alt resime geldiğimizde isimsiz bir kalvari kahramanı tarafından atılan şut/orta yı görüyorsunuz ne kadar estteik ne kadar mükemmel (arcane o sanırım)

[b]yine sol üst resdimde yine muhtemelen orta sahadan gelen şaşırtıcı ve enfes bir kalvari şutu daha görülüyor, akabininde sağ üst resimde de fizbanın onuncu saniyede attığı enfes gol sonrası sevincini görüyoruz
sol alt kısıma baktığımızda arkane in cesurca bir tehlikeyi daha uzaklaştırdığını takdir ve takdis ederek görüyoruz, ve en son olarak sağ alt resim bize tarihi bir anın tanıklığını yapıyor... urza geliyor... urza topa vuruyoooor ve top yörüngede kendine uygun bir yer buluyor... yuh ber kaçar mı o penaltı! :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 13 May 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
biz seni satariz mortis
heh son gunde bizim evde yine parti var:) (ciddiye alma cold)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

aha bunu görmemiştim. tabi parti olacak, olmazsa olmaz yoksa ......... :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

isallah de cold
hehe gecen seneden sonra o is biraz zor
neyse bu arada o paranin zannedersem hepsinin ustunde paticik cumhuriyeti amblemi fln vardi dikkatli bakarsan anlarsin tam beyaz saray resminin oldugu yerde sag ust pencereye bak anlarsin
yani bi bakima kaziklandin babacum[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Sosyal ağlarda paylaş

ben maci euro uzerinde satmayi dusundum ama sonra baktim daha ilk mactan bisiler yapmadim ama ufak ufak sinyalleri verdim yani uygun fiyata geleck maca herkesle anlasabilirz
her turlu teklife acim
nakit, cek, hisse, bilgisayar parcasi, vb...[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...