Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepeleksel futbol macı sonucu

Xechelon

Öne çıkan mesajlar

adamlar açık açık adam almıyoz diyo işte hueaehu

ilk maçta oynayanlarda ayrıcalık olur heralde ..
çünkü gerçekten 7 ye 7 anca sığdık
8 için başka saha lazım hem kasar bulmak hem de yorar vs
gelmeyen olursa yenisini alırız işte[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar geyikten sonra gerçekçi maç yorumları:

Apex Bonepart Tarist sattığından dolayı Kalvariler fazla çıktı.
oy birliği ile Urza yı karşıya yolluyorduk ancak karambolde Sly-One ı yolladılar.

Urza maç boyunca "benim taktiğimi uygulayalım" diye bağırdı.Bir kaç gol asisti dışında bencil oynadı.
Penaltıyı atmadan önce bana gel sen at dedi ancak taaa defanstaydım gitmeye üşendim nasıl olsa penaltı, atar dedim ancak topu fezaya yolladı.Yuh diyorum kendisine.Her ne kadar akılda kalan eksileri olsa da genel bakarsak bence iyi oynayanlardandı.

Maç boyunca en az koşan Delanoresse oldu.Maç boyunca ilerde bekleyerek yılın beleşçisi seçildi.

Kalvariler daha iyi olmalarına rağmen kondisyon eksikliği yüzünden yenildiler.Rakip daha çok koştu.

Panter kaleci geyiğine Babacum u kaleye koyduğumuza pişman olduk.3 kere beşlikten yedi.Takdir ettiğim bir kurtarışı vardı ancak çok hata yaptı bence maçın en kötü oyuncusuydu.
Sonradan kaleye çıldıran Fizban geçti.Babacum iyi oynadı, koştu asist yaptı.Keşke kaleye koymasaymışız dedim.
Sly-One ın bahsettiği aşırtma gol aslında Babacum a ait.Kendisi direkten dönen topu içeri almayı becerdi.

Infected karşı takımın ataklarında en organize isimdi.Sly-One ın çabaları da takdire değerdi.Kendisi iyi bir oyun çıkardı.Keşke Urza yı karşıya verseymişiz dedik (:P)

Most Valued Player (MVP) kesinlikle Fizban dır.Kendisi gol attı koştu çabaladı asist yaptı çalın yaptı hatta iyi bir kalecilik bile sergiledi.Yediği gol ise tamamen bacaklarının uzun olmasından kaynaklandı.Açıkçası kendisini tanıdığımdan beri ilk kez adam gibi top oynadığını gördüm.(:D)

Bendeniz ise fazla kilomun yükünü hissettim maç boyunca.Ne kadar hızlı koşabilsem de nefesimin çabuk bitmesi yüzünden birşey yapamadım.Maçın başında bir topuk pasını becerememem dışında hatam yok.Bütün paslarım yerini tuttu.İleri çıktığımda geri dönemedim ancak buna rağmen defansta uzun süre kaldım.Keşke korner penaltı bilimum duran topa ben vursaymışım dedim.[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bizim takıma sly one gelmese bizim takımla karşı takım arasındaki boy ortalaması farkı 50cm e filan çıkıcaktı :)

bu arada bi daha maçı yaparsak 7-8 yerine 6-7 yapalım

son deniz otobüsü 20.20 de kalkıyo kadıköyden
ehueh bi ben bilirim nası depar attım şopar gibi denizotobüsünün arkasından[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form
Let it be known I'm troublesome
Sosyal ağlarda paylaş

hehe urza penaltıyı atmadan once cold yanıma gelip adamin kicina bak onun tersi yonune aticak fln dedi
urza saga kivirdi bi baktim top soldan cikmis gitmis:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

okullar kapanana kadar maç yapabileceğimizi sanmıyorum, hem öss falan var zaten 1 temmuzdan itibaren ben, fizban ve jankis ayvalıkta olacaz :) diğerleri de kesin bi yerlere giderler heralde..

sanırım ağustosa-eylüle falan sarkar eğer haziranın son 15 günlük diliminde olmazsa.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...