Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ağlayan infeq, ondan sonraki sayfada ilk resim DEla ikinci resim Arcane 3. babacum 4. yine infeq :) Photographed by Mortis :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 nukem beni maymun edebilirse karakedi'den bonzi gorilinin avatarını isticem[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 8 e 8 olmaz. 7 ye 7 anca. apexle bone ii ki gelmemiş hatta oynanmazdı belki. siz 2 niz kapışın orda :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 oldu kimse koşmaz herkes durur bi yerde langırt oynarız hatta oyle. sanki futbolcuyuz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben ilk kadrodaydım yahu, çıkaramazsını beni hayııır her türlü adiliği yapabilirim, su ısmarlarım vs. ehe oynarım yinede[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Asıl ben kesin oynıcam :) en çok ben yoruldum 70 tane foto çektim tabi 3-4 tanesini düzgün çıktı ama napiim makine Macro yapiodu :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 adamlar açık açık adam almıyoz diyo işte hueaehu ilk maçta oynayanlarda ayrıcalık olur heralde .. çünkü gerçekten 7 ye 7 anca sığdık 8 için başka saha lazım hem kasar bulmak hem de yorar vs gelmeyen olursa yenisini alırız işte[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bu kadar geyikten sonra gerçekçi maç yorumları: Apex Bonepart Tarist sattığından dolayı Kalvariler fazla çıktı. oy birliği ile Urza yı karşıya yolluyorduk ancak karambolde Sly-One ı yolladılar. Urza maç boyunca "benim taktiğimi uygulayalım" diye bağırdı.Bir kaç gol asisti dışında bencil oynadı. Penaltıyı atmadan önce bana gel sen at dedi ancak taaa defanstaydım gitmeye üşendim nasıl olsa penaltı, atar dedim ancak topu fezaya yolladı.Yuh diyorum kendisine.Her ne kadar akılda kalan eksileri olsa da genel bakarsak bence iyi oynayanlardandı. Maç boyunca en az koşan Delanoresse oldu.Maç boyunca ilerde bekleyerek yılın beleşçisi seçildi. Kalvariler daha iyi olmalarına rağmen kondisyon eksikliği yüzünden yenildiler.Rakip daha çok koştu. Panter kaleci geyiğine Babacum u kaleye koyduğumuza pişman olduk.3 kere beşlikten yedi.Takdir ettiğim bir kurtarışı vardı ancak çok hata yaptı bence maçın en kötü oyuncusuydu. Sonradan kaleye çıldıran Fizban geçti.Babacum iyi oynadı, koştu asist yaptı.Keşke kaleye koymasaymışız dedim. Sly-One ın bahsettiği aşırtma gol aslında Babacum a ait.Kendisi direkten dönen topu içeri almayı becerdi. Infected karşı takımın ataklarında en organize isimdi.Sly-One ın çabaları da takdire değerdi.Kendisi iyi bir oyun çıkardı.Keşke Urza yı karşıya verseymişiz dedik (:P) Most Valued Player (MVP) kesinlikle Fizban dır.Kendisi gol attı koştu çabaladı asist yaptı çalın yaptı hatta iyi bir kalecilik bile sergiledi.Yediği gol ise tamamen bacaklarının uzun olmasından kaynaklandı.Açıkçası kendisini tanıdığımdan beri ilk kez adam gibi top oynadığını gördüm.(:D) Bendeniz ise fazla kilomun yükünü hissettim maç boyunca.Ne kadar hızlı koşabilsem de nefesimin çabuk bitmesi yüzünden birşey yapamadım.Maçın başında bir topuk pasını becerememem dışında hatam yok.Bütün paslarım yerini tuttu.İleri çıktığımda geri dönemedim ancak buna rağmen defansta uzun süre kaldım.Keşke korner penaltı bilimum duran topa ben vursaymışım dedim.[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ha bu arada Silthanas'a çoook teşekkür ediyorum.Arabasıyla taşıma kıyağını esirgemedi. Saolasın silthcan :)[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 gelecek sefer de kaledeyim ehueh aradaforvete de çıkabilirim corvete de[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 zaten bizim takıma sly one gelmese bizim takımla karşı takım arasındaki boy ortalaması farkı 50cm e filan çıkıcaktı :) bu arada bi daha maçı yaparsak 7-8 yerine 6-7 yapalım son deniz otobüsü 20.20 de kalkıyo kadıköyden ehueh bi ben bilirim nası depar attım şopar gibi denizotobüsünün arkasından[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 biz iice yaza yaklaşıoruz adam saati geriye çekio buharlaşmak istiosan direk buharlaş sen orda gerek yok futbola falan eheh. benim gollerim olmasaydı kalvariler alırdı maçı :p ben dedim urza geçsin die.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bizde cüsseli adam eksikliği vardı urza geçseydi fark olabilirdi eh..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 May 2003 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 hehe urza penaltıyı atmadan once cold yanıma gelip adamin kicina bak onun tersi yonune aticak fln dedi urza saga kivirdi bi baktim top soldan cikmis gitmis:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 babacumun kale hariç heryerde oynatılmasını talep ediyorum[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 senle silth tamam da arcane in yapmayacağından şüpheliyim eauh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 arcane de yapmaz yıkarım önyargıyı tek mesajda :)[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Bi maç daha yapılsın![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yapılsın tabi.. de belimi kim kırdı benim ya! 2 gündür aarıyo baya bi..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tabi kal lı olmak isteyecekler, çok güçlüyüz fark yememeniz için uğraşıyor adamlar.. küçümsememek gerekir. 8-) not: sly bizden yine. kadro korunumu yasası.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 rofl ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben 2 betayla geçerim size. ben zaten kal dayım kardeşim yok oyle kütle falan anlamam. urzayı werin banane.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 niye yahu, olmaz öle şey arcanede gelsin, sende gel, herkes gelsin gelemem diyen[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 okullar kapanana kadar maç yapabileceğimizi sanmıyorum, hem öss falan var zaten 1 temmuzdan itibaren ben, fizban ve jankis ayvalıkta olacaz :) diğerleri de kesin bi yerlere giderler heralde.. sanırım ağustosa-eylüle falan sarkar eğer haziranın son 15 günlük diliminde olmazsa.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 18 haziran mı ne demişti fiz[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar