jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: fizban, 10 May 2003 23:55 tarihinde demiş ki: aynı kadrolar, bi dahaki maç 18 haziran 2003 çarşambayı uygun görüyorum. 7-8 olsun bu sefer.[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! pişecez ama değer :)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 olm Hell hane ben gösterdim ya sana orda bak Macro falna die UO oynuo kamera falna die geyik yaptık, ahaha o sırada mı MAcro yaptık acaba :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 aynı kadrolar enteresan geldi bana :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 8 e 8 olsaydı maçta attığım tek çalımı da atamazdım heralde eauh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 daha geç yapalım.. daha kalabalık olur muhtemelen.. olsun da.. defans yapacak adam gelsin bizim takıma. kendimi takımıma adadım tek başıma! maç durmuşken yapılan ortayı kafayla kestim hatta o derece! (yürü be!) yapalım yapalım..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yok o sirada yaniodu zaten macro :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mortis'in dedigi gibi fiz zaten vucudunu kullandi zaten topla bisi yaptigini gormedik... arada bi carpinca ayagina falan gol oldu yoksa etraftakileri pataklamakla uurasiodu fiz :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 aa! ben de diyodum sly benim ayaama niye giriyo? farklı forma giyin ya bi daakine![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 olmaz aynı takımda olacaz o zmn anlıyamıcaksın bile kimin girdiini :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 sen ne ara 8 oldun ulan :) ben 92 yim o zmaan[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bi dahaki maçtan sora kumrucuya topluca gidiyoz 3 araba getirin bu sefer lol[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bir daha ki maç ayağımı bi şekilde düzeltip ben de oynıcam, futbol oynamayı bilmiorsunuz biraz öğretmem lazım size :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yılın kalecisi benim... hatta silth önüme atlamasa süper bir gol atacaktım ki o golün aynısını elvir boliç mençıstır a atmıştı bugün panterdim ama panterin elleri bolca kaydı neymiş gelecek maça mutlaka eldiven alınacakmış... ben 6 gol yedim gerisini bala attılar hatta direkten dönen top nasıl olduysa bacağıma çarptı da girdi saymıyorum ben onu... ulen "they uselar" maçtan önce bal badem yediniz değilmi... o yüzden olmadık goller yedim..[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 külliyen yalan.. ayrıca urza dopingli çıktı.. maçtan önce powerade içiyodu.. hatta fizban da teşebbüs etti ama olmadı.. ayrıca, maçtaki çok kez söylenmiş bi söz: "babacım sen naaptın öyle ya!"[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 obur makina babacum seninse fotoları isterim[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 itiraf ediyorum bugün maça gelip rezil olmamak için yerime amca oğlunu gönderdim adı kasilyas böle güzel bir takımda futbol oynuyor kendisi ama malesef benim amca oğlu olmayacak goller yemiş ee gelecek sefer ben gelecem maça *!dayısının oğlu Rüştü'nün telefon numarasını aramaya koyulur* ve evet o makina benim bir ara yaptırtıp tarattıracam buralara seropiştiririz artıkın ehueh[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 öbür maça bende kesin oynuyorum yorumlara göre pek çok futbol kabiliyetsizi var orda, ehe ozaman benden süper hagi olur aranızda çalım atarım, uzaktan gol atarım, aşırtıp gol atarım, çalımlayıp gol atarım, free-kick'ten gol atarım, asist yaparım, adamı maymun ederim [bkz:hagi'nin roberto carlos'u maymun eden çalım]ı, tükürürüm hakeme, rakibe tekme atarım neyse şiimdiden söyliyim birdahaki maçta kalvariler kadrosunda olucam ben[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 11 May 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 alıcaz mı bakalım :) o dediklerini benim topumla gel bana yap yapabiliosan eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 babacum bi ara kaleyi birakip topun pesine takilip daglara taslara yolculuga cikti topla o arada bombos kaleye bi gol atamayanlari kutluyorum... onu da belgeledim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 takmışım aziz'e kaçırmam bidahaki maçı hagi 10 yazdırırım galatasaray formasının arkasına aziz'ide yerim, fenerlileride yerim, beşiktaşlılarıda yerim, galatasaraylıları maymun etmeme sözü verebilirim ama yinede profesyonelim belli olmaz[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ehhe meph sakatlanma da yani bilmiorum beni çok maymun edicek adamlar ezildi yani altımda bugün ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bolca kişi olcak galiba bi daaki maçta.. daha büyük bi yerde olabilitesi var mıdır maçın? var mıdır böyle bilinen bi yer büyükçe? ya da hazır oraya yakınken dereağzını basalım[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 beni çağırsanız gelebilirdim ama siz hagi'siz oynamayı tercih ettiniz dediğim gibi birdaha ki maça ben kalvarilerden olmak istiyorum mümkünse[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lam resimlerde kim kimdir bi açıklasanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 60 larda çekilen fotoda önde topa dizini koymuş aşmış insan benim babam oluo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar