Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepeleksel futbol macı sonucu

Xechelon

Öne çıkan mesajlar

Mortis'in dedigi gibi fiz zaten vucudunu kullandi zaten topla bisi yaptigini gormedik... arada bi carpinca ayagina falan gol oldu yoksa etraftakileri pataklamakla uurasiodu fiz :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

yılın kalecisi benim...
hatta silth önüme atlamasa süper bir gol atacaktım ki o golün aynısını elvir boliç mençıstır a atmıştı

bugün panterdim ama panterin elleri bolca kaydı neymiş gelecek maça mutlaka eldiven alınacakmış...

ben 6 gol yedim gerisini bala attılar

hatta direkten dönen top nasıl olduysa bacağıma çarptı da girdi saymıyorum ben onu...

ulen "they uselar" maçtan önce bal badem yediniz değilmi... o yüzden olmadık goller yedim..[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

itiraf ediyorum bugün maça gelip rezil olmamak için yerime amca oğlunu gönderdim adı kasilyas böle güzel bir takımda futbol oynuyor kendisi ama malesef benim amca oğlu olmayacak goller yemiş ee gelecek sefer ben gelecem maça
*!dayısının oğlu Rüştü'nün telefon numarasını aramaya koyulur*
ve evet o makina benim bir ara yaptırtıp tarattıracam buralara seropiştiririz artıkın ehueh[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

öbür maça bende kesin oynuyorum

yorumlara göre pek çok futbol kabiliyetsizi var orda, ehe ozaman benden süper hagi olur aranızda

çalım atarım, uzaktan gol atarım, aşırtıp gol atarım, çalımlayıp gol atarım, free-kick'ten gol atarım, asist yaparım, adamı maymun ederim [bkz:hagi'nin roberto carlos'u maymun eden çalım]ı, tükürürüm hakeme, rakibe tekme atarım

neyse şiimdiden söyliyim birdahaki maçta kalvariler kadrosunda olucam ben[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 11 May 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

babacum bi ara kaleyi birakip topun pesine takilip daglara taslara yolculuga cikti topla o arada bombos kaleye bi gol atamayanlari kutluyorum...

onu da belgeledim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...