Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 hehe gusel ve geyik bi macti sonunda iyi olan taraf(tabiki biz) kazandi mac skoru 16-13 en skorer isim infeqted di resimler cekildi geyikler yapildi sonucta iii bi mac oldu bi daha yapılmasını talep ediyorum:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 tbrklr[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Maçın Kameramanları Hellhound ve ben! kraldık :) son dakkalar sahanın içine damlayıp öle çektik öbür türlü hep tellerin arkasından çektik :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 en kralindan fotograflarimiz, en harbi goller, en kacan penalti hepsi elimizle cekildi... ayrica simpsons'i kacirmis olsamda 3 denesini izlemedigim bi simpsons cdim oldu guzel oldu...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 güzel maç oldu gülüştük eylendik yorulduk yendik geldik.. evet ayrıca yeniden yapılsın bi ara.. (bu sefer biraz yumuşak bi top olsun yannız mümkünse..) bonepart ve apexi de burdan 65 milyonun önünde kınıyoruz gelmedikleri için.. öteki topicte magic'e söylenenler burda da geçerlidir :)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 2. en çok gol atan (1 i aşırtma=maçın en güzel golü) da benim infeq in hemen ardından geliorum :) 4 senedir futbol oynamama we 4-5 aydır hiç koşmama rağmen yarım saat kadar hep koşturdum sora kesildim ehe. güzel maçtı mvp urzaydı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 top sert falan deildi :p siz yumuşaksınız ehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 acaba resimler nasi ya off cok mrk ettim manyak kurtarislarim ölümsüzlestirildimi acep:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 10 May 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 evet mvp urzaydı.. girdiğimiz her pozisyonda geçti nerdeyse adam beni.. o aşırtma golü de en güzel goldü.. o penaltı da penaltı diildi.. zaten gol de olmadı[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ayrıca ve ayrıca kendimi maçın gizli kahramanı ilan ediyorum[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bonepart berbat oynadı.. fiz de bu açıklığı iyi değerlendirip müthiş paslarla kaliteyi tavana wurdurdu :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 urza ve futbol hemde MVP haa anbilivıbıl:) helal urza!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 *!alkışlar* harbi helal[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Maç tam anlamıyla mahalle maçıydı. Kim kime girio belli değil, ayağına gelen direk vuruo topa, Bir de hiç orta falan olayları olmadı, topu kaldıramadılar bile euheuhe :) Bu arada Sly ın golü baya sağlamdı .. :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 zuahaha evet aslında top normal futbolcuların oynadığından daha inikti iyidi kıvamı bence bence maçın mvpsi sly one dı ehhe alçak gönüllülük yapma ondan sonra euhe ismini unuttum iyi çalım atan bi eleman wardı bizim takımda ve maçın gizli kahramanı jokeri....... KENDERLEME!! ehueheu,adam defansta süper oynadı çok koştu kademeleri gayet iyiydi bide ben iyi oynayamam filan diyodu deyim yerindeyse defansta ayakta kalan isimdi defansın diğer belkemiği bendim :) diğer elemanlar 4 kişi forvet oynadı maçın çoğunluğunda,nickleri tam hatırlayamıyorum bi eleman daha defansa yardım etti şöle diyim ben ronaldo kender zagoydu ehuehe aslında şöle bi taktik yapıp çıksaydık baya fark atardık,2 takımda disiplinden uzaktı :) dela 1 kere bile defansa gelmedi adam çakılı forvet kaldı 3 senedir maç yapmayınca böle oluyo 10.dk dan sora kondisyon filan kalmadı, hata yaptık en başta deli dana gibi giriştik, euheuhe görmek lazım o sahneyi maçın tam başladığı anı ,dışardan görse biri aç bunlar derdi heuhe,10.dk dan sora millet duruldu tabi yavaş yavaş esas deparı ise deniz otobüsünün arkasından bastım ehueh maçta basmadığım deparı bastım denizotobüsünün arkasından son vapur kalkıyodu son anda yetiştim[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lol şutları engelliycem diye tüm toplar bacağıma çarptı şimdi bakıyorum heryerim morarmış :) bizde sly dela ve infeq forvet, geri kalanlar defans oynadı salak gibi ordan oraya koşturdum maçın başında constitution farkı olaraktan direk yoruldum :p bu arada maçın yıldızı babacum oldu euheh. urza ve fizban taktiksel sorunlar yaşasa da sevgi dostluk kardeşlik yaşandı maçın sonunda.. :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ayrıca evet çirkef KAL lılar bi tane havadan penaltı kullandı top elime çarptı kasti değil tabi hemen penaltı penaltı diye ağlamaya başladılar ehueh sonra urza kaçırdı penaltıyı :) eee allahın sopası yoki 2 tanede fazla skor yazdırma girişimleri çingene ağzı tepkilerimle başarısızlığa uğradı :)[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 dela offside mı vardı taktiği olsun lol.. kesildin işte sen de herkes gibi euheu itiraf et kasma :) urzanın kişisel oyunu süperdi, adam bariz hasan şaş falan :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben clean sheet tim simdi kimse bisi demesin[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Xechelon, 10 May 2003 22:09 tarihinde demiş ki: ben clean sheet tim simdi kimse bisi demesin[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." AHah senin kazma gibi yediğin gollerin resimlerini çektik hell le sen merak etme clean shit sin sen be ! :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 10 May 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yok yok kalecimiz iyiydi allahtan.. karizmatik kurtarışlar da yapmadı diil (yumruklıycakmışçasına çıkıp herkesi kandırıp baldırıyla vurduu top mesela :) )[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lol clean shit ahaha herneyse, şu anda fatigued durumdayım, 16 saat rest gerekiyor sanırım durum kritik hasta olacağım kesin tshirtle 1 saat yürüdüm eve gelene kadar o ayazda.. sux bi durum yani[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 maç bitimi kumruyu kaçıranlar utansın[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Xechelon iyiydi karşı karşıya pozisyonlarda arkasını dönmesi ve dışarı çıkan bi kaç topu içeri alması dışında :) ehue 2.si şakaydı hahua bide Urza durduk yerde top sly dayken gidip adama çarptı ve sakatlandı lol [hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 10 May 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 heh zaten bütün maç boyunca fizban ile sly karıştırıldı. bi daha ikiniz de değişik formalar giyin lol bi de boy da uzun ayırt edilmesi imkansız bi durumdu :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar