undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yürü be ragnar uzun mesaj isteyene al uzun mesajin babasi diyorum =)[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 02 Şubat 2005 10:52 tarihinde demiş ki: ibadet edip ona tapmaktan başka bi amacımız varsa buyrun söleyin? herşey sevap ve günah kavramlarına göre oturtulmamış mı? sevap ve günahlar nedir? Allahın takdir ettiği ve takdir etmediği bize yasakladığı şeylerdir.. yani hababam Allah'ın dedikleri için.. namaz diyoruz farz.. napıolar namaz'da allah'a tapıyolar ona yalvarıyolar.. ee? farz nedir yapılması zorunlu kılınan bişeydir.. Sonuçta yine son tercih senin özgür iradenin. Kılarsın ya da kılmazsın.. Kitaplara ben inanıyorum ama hiçbir ilahi dinde değilim. Bunun sebeplerinden biri de katılmadığım farzlardır.[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o inandığın kitaplar sana katılmadığın farzları emrediyo..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 içelim die :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 02 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki: o inandığın kitaplar sana katılmadığın farzları emrediyo.. kendimce elimden geleni yapıyorum.. Günahlarım yok değil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 02 Şubat 2005 11:01 tarihinde demiş ki: o inandığın kitaplar sana katılmadığın farzları emrediyo.. Ya sağol be cidden düşünememiştim bunu.. Okuduğum şeyi ben yorumlarım kafamda, gerekirse diğer yorumları da okur daha geniş bir açıdan bakarım. Ama kitaba inanmam demek içindekileri harfiyen kabul etmem demek değildir. En azından benim için.. [Bu mesaj Pyhenn tarafından 02 Şubat 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: http, 02 Şubat 2005 11:03 tarihinde demiş ki: içelim die :D yine batırmayın konuyu ya :P[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: http, 02 Şubat 2005 11:03 tarihinde demiş ki: içelim die :D hahahah bu topicin en bomba cevabı budur![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Pyhenn, 02 Şubat 2005 11:04 tarihinde demiş ki: Ya sağol be cidden düşünememiştim bunu.. ne mutlu bana..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 02 Şubat 2005 11:06 tarihinde demiş ki: said: Pyhenn, 02 Şubat 2005 11:04 tarihinde demiş ki: Ya sağol be cidden düşünememiştim bunu.. ne mutlu bana.. İşte böyle zamanlarda tanrıya daha çok inanıyorum ;)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 2 dakkada 5 sayfa oldu yeter heralde bukadar cevaplarda verildi kanımca. Bazı konular verdiki örnekte olduğu gibi fazla konuşulmaya tartışmaya gerk yoktur. sonun hayır olması için fazlda tartışmayalım noktalayalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben onu yarattığımda baya kıskanmıştı. Ondandır. Zaten yüzünü gördüğüm yok. Bayramlarda da gelmiyor.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya biz burayı söndürelim diye uğraşıyoruz sen elinde benzin bidonuyla geziyosun. saygı biraz saygı Böyle alaycı yaklaşımlar ve başkalarının inançlarına saygızılık gösterme derecesindeki mesajlar hiç yakışmıyor. [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Şubat 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi bizi yaratan birşey hakkında bir fikir yürütmek bizi aşıyor siz bir köpeği sevdiğinizde veya kızdığınızda sizi yargılayabiliyormu hayır enden siz ondan daha yukardasınız ve sizin kapasiteniz onu aşıyor Allahında bizi neden yarattığınıda bu yuzden anlayamayız oke :D[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu threaddeki hiçbir mesajı okumadım. Thread'e göre reply felsefesiyle attım o mesajı. Birşeyleri alevlendirmeye çalıştığım yok. Insanların inançlarına olan saygıdan bahsediyorsan zaten bu thread'i açan birinci derece'de suçludur. Benim insanların inancına saygısızlık yaptığımı düşünüyorsan, herkesin inancı kendine, bu da benim inancım derim.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alexi zaten kimse karışamaz sana istersen inanırsın istersen inanmassın ama herşey karşıdakinede saygılı olmak.[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ha birde şu var. Tanrı bizi niye yarattı başlığı zaten rezil rüsva bir başlık. Inançlara saygısız bir başlık. Neden ? Şimdi şöyle, başlık zaten tanrı var o kesin ben neden yarattığını soruyorum tarzında olmuş. Gidip bir imam'a bir peder'e yada bir dala-i lama rahibine danışabilirsin bu konuda heh. Adı üstünde, inanç bu. Sorgulamak mantıksız olmaz mı ?[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Senin inancı başkalarını inancını aşşağılamakmı ? inanmama hakkına tabiki sahipsin . ama neden benim inandığım ve benim için kutsal olan şeyler için böyle yorumlar yapıyosun. neden malzeme olarak kullanıyorsun Ben birine inanmıyorsam bu onunla alay etmemimi gerektiriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alexi biz sana gafir dersek uyuz olmaz mısın ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: namesiz, 02 Şubat 2005 13:19 tarihinde demiş ki: alexi zaten kimse karışamaz sana istersen inanırsın istersen inanmassın ama herşey karşıdakinede saygılı olmak. Saygı hakedene. Benim inancıma saygı göstermeyene ben niye saygı göstereyim ki ? Benim ne tür bir saygısızlığım var orada ? Bütün müminler yanmalı mı demişim orada. Hayır. Kendi görüşüm. Benim. Kendi. Bana ait. Ben.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 armut nasıl bir meyvedir ?? diye bir konu açınca elma yiyenlere saygısızlık mı oluyor bu ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 senin bi inancın yokki insanlar saygı göstersin ? sana saygısızlık yapan kim ? [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Şubat 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kendi inançlarınız bitti şimdi de başkalarının inançlarını mı sorguluyosunuz ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ragnar adamın inandığı şeyler farklı mesela sen şifalı otların iyi geldiğine inanmıosun o inanıo onun gibi bişi[signature][hline]smiley yasakmış oofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 inanç tartışılacak bi kavram değildir bencede inanç konusunda doğruluğuna kanıt göstermek bile gereksiz bence.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar