melun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 kızıyorum, kızarıyorum, bozarıyorum. soyuluyorum, soyunuyorum karanlıkta. ışığa bakakalıyorum, seni görüyorum alnının ortasından vurmak istiyorum. kaçmak istemiyorum artık. o anda yakalanmak tutuklanmak istiyorum. geriye bakmak istemiyorum artık, cezamı çekmek, pişman olmak istiyorum. sevilmeyi değil ama sevmeyi özlüyorum. yanımda yokken sana fısıldıyorum. yanlış anlama seni değil, seninle mutlu olan beni özlüyorum. koşuyorum-dolu yağıyor-koşuyorum. kaçıyorsam doludan değil, ışıktan kaçıyorum. silahımı bulamıyorum... yine mi halüsinasyon görüyorum? taşlıyorum seni, cesedini eve taşıyorum. yatağıma yatırıp perdeyi çekiyorum. ışığı söndürüp yanına uzanıyorum. iyi geceler öpücüğü ver, artık uyuyorum. "tatlı düşler elmalı turtam. beyaz, ufak puantiyeler yuttum. çok doydum. hayata da tokum. yokum artık lokumum. ikimizden geriye kalan tek şey komidinin üzerinde yanan kokulu mum..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 gemiler ayrılırken limanlardan yırtık yelkenleri kalır baki...[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 said: melun, 06 January 2004 18:05 tarihinde demiş ki: sevilmeyi değil ama sevmeyi özlüyorum. yanımda yokken sana fısıldıyorum. yanlış anlama seni değil, seninle mutlu olan beni özlüyorum. Şuanki hislerim...Çok etkilendim bu kısımdan.[hline]avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 O dörtlük beni benden aldı :) Bravo tek kelime ile...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 çok samimi çok güzel... yoksa ben mi bu aralar fazla hassasım bilmiyorum ama copypaste ettim bile... eline sağlık[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 cok guzel[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 aah ahh kokulu mum diyince neler geliyo aklıma nelerr[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 etkileyici.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 kendim bi kelimeyi beğenmesem bile değiştirmem. aslı ilk yazdığım halidir: yazım yanlışları, devrik tepetaklak cümleleriyle dahi olsa.. sen halüsinasyonu hayal farzederek okumayı dene. duymak istediğini duy, ben de görmek istediğim gibi görmeye devam ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu tahmin ettiğim zamandan soraysa..of diorum önüme bakıyorum. başın sağolsun ne kadar saf bi söz.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben bunu nasil görmemisim.. son kitadaki akicilik beni benden aldi baska diyarlara saldi. senin yazdiklarini hep sevmişimdir zaten.. çok güzel olmuş.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cok fazla duygu yüklü bi şiir, okurken hissettiriyor kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gerçekten güzel son düz yazı bölümü falan[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 falan oldum okuyunca o dortluk bigun isime yaricak gibi gelio[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 etkilenmemek elde değil...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar