barantunc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar diosanız ki server a giremiyoruz wrong map zart zurt diyo alın inidirn bu paketi ben hazırladım ve sanıyorum herhangi bir eksik harita yok eğer varsa bana öms atınız mutlaka. iyi oyunlar... Map Patch ( 2.446 mb )[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 stick isteriz :D ama kızmayın değer yani[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu arada yazmayı unutmuşum inirdiğiniz dosyanın içindekileri soldat klasöründeki maps in içine atıcaksınız ve değiştirilsinmi derse evet diceksiniz[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Böyle olmaz bu,haritanın olmamasıyla alakası yok. 50 kere yükledim kaç tane haritayı ama hep sorun verdi bazen de vermedi[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar