saruman204 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: yüzük kekuri yiyon bbizi ZeuS: ehehehhe Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: sen onla bi karton malbora alın simdi Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: göster bahim ZeuS: Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: helal ZeuS: demage weriyo ZeuS: ZeuS: +210 demage Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: item lazım ZeuS: eziksin sen ZeuS: ZeuS: yüzük yok ZeuS: git pazardan al Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: elixire baq Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: moral damage veriyo ZeuS: bende daha büyüğü war ZeuS: +8 ZeuS: Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: adama önce ana awrat sövecen Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: kafayla stan edecen Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: ayağını kesen Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: dan dun girecen
saruman204 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 e skill yapıp paper olacam diyo ZeuS: A: ZeuS: hadaaa Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: ben askerden gelince anca olun diyom Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: inanmıyo ZeuS: Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: sende 63 görün Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: o zakallar pipine varır ZeuS: Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: 63 olana kadar ZeuS: 1 ay en fazla Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: ölemi ZeuS: ewet Yok abi yok.Oyun degiştirmek lazım.Bi haftaya düzeldi düzeldi.....Yoksa valla wow'a geççem: 63 olacan ZeuS: partiler sağlam oluyo artık ZeuS: ya 60+ olurumda ZeuS: 63 bilmem artık eheuheuheueehu iddaya girecem
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yahu nickinden bi halt anlaşılmıyo ayrıştırıp baktım bu seferde espriyi anlamadım ? sana komik gelen aptalca şeyler herkese komik mi gelicek? biraz insanlar ne düşünür diye özeleştiri yapıp yollasanıza şu yazıları. ben bu kadar aptalca birşey görmedim.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 salaklık bende asıl sana prim verdim topic in yine başa geldi.
saruman204 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bunu ben yazmadım.kafeden biri şifremi alıp adıma yazmış. bi bulsam ufalııcam ama. ben boole salak şeyler yollamam. işgal ettigim içi(benim hatam diil) hepinizden özür dilerim.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar