Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım & Yazılım Genel durum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar görüdüğüm kararıyla hickimse artık bu bolumde konusmamaya basladı.. yani tek tük kimse birbirinin sorularına cevap vermiyor. Nerde bu patiler? iyice pasifleşti buralar.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com
Mesaj tarihi:
bilgisi olan kişiler online olamıyor herhalde, birde donanım ağırlıklı forumlardan daha rahat yardım alabilirsin
şahsen ben öle yapiyorum çünkü dediğin gibi burda donanım hakkında güzel konulara çok az rastlanıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Forgiver soyle kalıbı iyi bi donanım / yazılım / overlocking vs vs.. bi forum falan biliyorsan paylaşsana.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com
Mesaj tarihi:
said:
None, 01 Şubat 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar görüdüğüm kararıyla hickimse artık bu bolumde konusmamaya basladı.. yani tek tük kimse birbirinin sorularına cevap vermiyor. Nerde bu patiler? iyice pasifleşti buralar.

Yok Bee Bence 1 saat bekle msj attıktan sonra baya cwp gelıor yada senın sorununu cozememişizdir..
  • Yeni Oluştur...