None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaslar görüdüğüm kararıyla hickimse artık bu bolumde konusmamaya basladı.. yani tek tük kimse birbirinin sorularına cevap vermiyor. Nerde bu patiler? iyice pasifleşti buralar.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bilgisi olan kişiler online olamıyor herhalde, birde donanım ağırlıklı forumlardan daha rahat yardım alabilirsin şahsen ben öle yapiyorum çünkü dediğin gibi burda donanım hakkında güzel konulara çok az rastlanıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Forgiver soyle kalıbı iyi bi donanım / yazılım / overlocking vs vs.. bi forum falan biliyorsan paylaşsana.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok böyle bişi. herkes bilgisini ortaya döküyo zaten.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.donanimhaber.com burası işine yarayabilir[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: None, 01 Şubat 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Forgiver soyle kalıbı iyi bi donanım / yazılım / overlocking vs vs.. bi forum falan biliyorsan paylaşsana. forum.donanimhaber.com ---> burası normal forum, bazı ukela tipler var ama bilgisi olan kişilerde var baya www.tomshardware.com.tr ---> burası bilgi amaçlı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 donanım tecrübe işidir oldum olası nefret bişi aman.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bence bu bölüm tam kıvama geldi. soru ya da sorununuz varsa yazıyorsunuz ve ilgili cevabı alıyorsunuz. ne eksiğini, ne de fazlasını.. (bkz. diğer birkaç bölümdeki anlamsız tartışmalar)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 www.tomshardware.com.tr Çalışmıyor bu link :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: None, 01 Şubat 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Arkadaslar görüdüğüm kararıyla hickimse artık bu bolumde konusmamaya basladı.. yani tek tük kimse birbirinin sorularına cevap vermiyor. Nerde bu patiler? iyice pasifleşti buralar. Yok Bee Bence 1 saat bekle msj attıktan sonra baya cwp gelıor yada senın sorununu cozememişizdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben genelde bildigim konularda yardımcı oluyorum herkese.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar