Sensible Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Nedir bu? İkidebi oyundan düşürüyor beni bu şey bidaha da giremiyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 server problemidir herealde bana da bikaç kere oldu[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 haritanız uygun versiyon değildir[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hayda bu ne ya... Gene aynı şey diyo şuan. Haritamın versiyonu neden değişik olsun ben hiçbişey değiştirmedim ki[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Merak etme sensible senle ilgili bir sorun değil. Sunucudan kaynaklanıyor.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 wropng map detected dıo atıo download falam fılam dıo saçma sapan bı raaat raat oynuomaıorus ş oyunu nedır bu bole anlamdımkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar Soldatı yüklerken Bazı haritaları nedeni bilmediğim bir şekilde yüklemiyor. O wrong map dediği haritayı belirleyin ve soldat oynayan bir arkadaşınızdan o haritanın dosyasını isteyin[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 socketed mocketed dıo delı edıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 allah allah şimdi girmeye çalışırken bana da server password needed diyo şifremi girdiğim halde.niyeki?bu wrong maple bi alakası olabilirmi?[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş: Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani [Bu mesaj PUMA tarafından 31 Ocak 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende daha ilgin bi error var :) map found but wrong version detected[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bende bu hata her bölüm bittiğinde çıkıyo, bi süre giremiyorum oyuna sonra düzeliyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o hata sende o haritanın olmamasından kaynaklanıo map değişince varsa girebiliyosun bi süre sonra diil yani... beni de bayaa kıvrandırıo bu sorun adminler servervın kullandığı mapleri paket yapıp bize sunsalar iyi olur die düşünüyorum[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hangi map bu serverda olup bizde olmayan, baydi artik degisirken atiyor sonra o map bitene kadar giremiyorum.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bana da oluyor abi bu ben anlamadım gitti ya tam alısıyorum, wrong map diyor atıyor[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bendede oluyo her harita değişiminde diyebilirim, map fleşbeg yok argadaşım yassah giremezsin diyip atıyo sonra bağlanmayı deneyince bağlanıyon bi sn diye beklio yarım saat = alt f4 bölüm değişene kadar giremiyorum[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Valla ilginç ama server haritalarımı siliyo galiba. Jungle haritası bende var 50 kere oynadım. Az önce girmeye kalktım wrong version dedi. Bidaha denedim jungle not found dedi.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 negzel egleniyoduk gene atti yav.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu sorunu önliyecek patch açtığım topicte verilmiştir iyi oyunlar... Full Map Patch Topiği[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl [Bu mesaj barantunc tarafından 03 Şubat 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar