Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrong Map detected

Sensible

Öne çıkan mesajlar

allah allah şimdi girmeye çalışırken bana da server password needed diyo şifremi girdiğim halde.niyeki?bu wrong maple bi alakası olabilirmi?[signature][hline]BabacumMostors, 20 Ocak 2005 tarihli radyo yayınında şöyle demiş:
Valla benim torunlarım bayramda benden harçlık istese çok kızarım, efsanevi bi şekilde kızarım o derece yani

[Bu mesaj PUMA tarafından 31 Ocak 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende daha ilgin bi error var :)

map found but wrong version detected[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu hata her bölüm bittiğinde çıkıyo, bi süre giremiyorum oyuna sonra düzeliyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

o hata sende o haritanın olmamasından kaynaklanıo map değişince varsa girebiliyosun bi süre sonra diil yani...
beni de bayaa kıvrandırıo bu sorun adminler servervın kullandığı mapleri paket yapıp bize sunsalar iyi olur die düşünüyorum[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM
www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu
[email protected] ;)
soldat official site www.soldat.pl
Sosyal ağlarda paylaş

bendede oluyo her harita değişiminde diyebilirim, map fleşbeg yok argadaşım yassah giremezsin diyip atıyo sonra bağlanmayı deneyince bağlanıyon bi sn diye beklio yarım saat = alt f4 bölüm değişene kadar giremiyorum[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

bu sorunu önliyecek patch açtığım topicte verilmiştir
iyi oyunlar...
Full Map Patch Topiği[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM
www.soldat.pc-tr.net Soldat Funs Forumu
[email protected] ;)
soldat official site www.soldat.pl

[Bu mesaj barantunc tarafından 03 Şubat 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...