cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Babalar warrior skill ve stat point leri neye vermem daha iyi olur.[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dexe ve inte ver ama öncelikle inte ver
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 skill leri neye verim[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet Önce int yada MP ye Yüklen 210 a kadar.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya olm adam soruyo işte ne diye böyle yapıosunuz? Hasan sen çok fenasın olm :D Bak kardeşim: STR senin için herşey demek aldıın atat pointleri STR ye ver. Hp statin da 91 olana kadar vericeksin. 91 olduktan sonra str ye aban. Hiç bişeye verme.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 saolasın[signature][hline]Areste +light demage staff satan varsa.İsmim CaDoBaBa
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Skiller de sana kalmıs, 41 den sonra eslantta diger melee ler gibi deru-apos yaparım diyosan 60 a kadar attack/defens verirsin. yok ben daha kısa yoldan hızlıca xp kasmak istiyorum dersen, 60 a kadar defens/attack verip 60 ta attack/defens a cevirirsin.Deru-apos yapamazsın ama 45 ten sonra magelerle toplu katliam partilerine girersin,daha hızlı olur.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ulan murtaza yazını gördükçe vicdan azabından yattım kalktım burda zaten çocugun diger topic ini gördüm iice cız etti içim. hoca sarıyoduk sana kusura kalma. str ve hp ye vericeksin statlarını. öncelikli olarak str ye vermen gerekiyor. skillleride biraz araştır bi ana skill bide yan skill seçebilirsin. 3 skill birden kullanma gereksiz olur.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 biliyodum böyle olucağını:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hp ye 91 wer gerısını full str ye skıll lerde ıse ne ıs yapıcagın onemlı prov. olursan bence defens/attack yap[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar