undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Beyler x de kı yenı charımla gezeken 43 assasın harpy partyye gırdım lıder de Sultasn clanından ısmınıde soluyorum Afrodıt mıydy neydı partyye ırdım ılk swıftlerı attım onlarda harpyylerı cektıler harpy tam geldıgı sırada partyden attılar.Tabı ben anlamdım.Onlar guzl guzl oldurrduler harpylerı.Bnede seyrettmgeldıler bı baktım baska rogue almıslar.Aadama ıng. nıye attın deedım.Adam tınlamadı. Tmm arkadasıdır atabılr ama once bı solemsı gerekmıuyomu sızce.Ben bıtek clandan adam geldıdımı yada ally den geldımı atmayı anlrım. kı adam bambaska bı clandaydı.Ona bıle bı tur onceden solerler genelde.Bende adama yıne ıng sen bı NOOB sun dedım adam hıc konusmadı. Sız olsanız naprdonız beyler.SImıd dusunuyorumku ustlerıne HQ mı ceksem colde war bıtane walla yada troll falan mı
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 uruk hai-lamia falan cek. Ne kadar igrenc,leş,görmemiş,hayatında bu oyundan baska tatmini olmayan,ezik,salak,aptal insan varsa hepsi xigde. Benide soguttular oyundan ondan doluyum :) diez deki insanlar cok daha efendi dieze gecebilirim geri valla.
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 üstlerine bi snake queen getirmek lazımda onların bu lagda olmaz :D[signature][hline]Binlerce patiden biri
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eet diez guzelmis :D bi lvl 51 lightmage bi 47 assasian :d:D[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ]
RedemptioN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Buzk, 02 Şubat 2005 22:44 tarihinde demiş ki: uruk hai-lamia falan cek. Ne kadar igrenc,leş,görmemiş,hayatında bu oyundan baska tatmini olmayan,ezik,salak,aptal insan varsa hepsi xigde. Benide soguttular oyundan ondan doluyum :) diez deki insanlar cok daha efendi dieze gecebilirim geri valla. Bende xigenon'dayım. Memnun oldum :D
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 laggdan gorebılsem cıdden HQ felan cekcem de
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 LOL bekleriz bekleriz :D edit : diez'e yani :P [Bu mesaj JandeR_SunStar tarafından 02 Şubat 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 beyler gercekten konu x weya dıez degıl gercekten cok ıı ınsanlar da war go.lerı kalkmıs bole zıb.....dıler de war cıdden soluyorumm bole bıse olmaz
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 troll king çek troll king, görüntüsü yeter.
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 beyler walla eger charınız warsa dıezde we sız x de humansanız hemen dıeze donun benm gıbı ben yıne dıezdeym bole ıtlerle oynanmazz herkes ııcn de ıl bu sozlerım alınmayın saıkın haa
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: mxzr, 02 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki: eet diez guzelmis :D bi lvl 51 lightmage bi 47 assasian :d:D :P tek seninmi kıs[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
cunyir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 noob nedir arkadaşlar, ben ara sıra araya girip böle şeyleri soruyorum. kusuruma bakmayın
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cömez,acemi[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Var ya hangi serverda ararsan var :) Diezde 42 lightmage 42 archer var 51-52 wariorda var enistem oynuyo onunla,archerla gelebilirim aslındada. Xigdeki humanlar cok acaip onu anladım ben. Diezde humanlarda hangi sınıf az eslantta?
druenler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla diez en iyisi, pek fazla lamer yok piyasada, cok super insanlarla tani$tim.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ares :D lamer + noob 0 parti bulmak bile zor[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 herkesi diez e bekleriz yanlız para istemeyin son patch ten sonra kendimize bile yetmez oldu sürünüyoruz!!!!! saygılar.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Diez de eslanta baktım demin,paso warior var korktum valla hepsi izbandut* gibi :) 2-3 tane rogue-mage-priest vardı. Neredeyse xig kadarda kalabalık. Ne yapmalı,ne etmeli? light mage mi,archermı kasmalı? Rocku nasıl xigde satmalı,yada dieze gel mi demeli? :D *Kelimeyi %90 yanlıs yazdım affedin :)
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gel buz gel :D kastiririm seni[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ]
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok bisi :D lvl kacsin diezde[signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lvl 51 pelerini mage :P[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 65 hosuna gittimi.Ya arkadasım sen hala benimle ugrasıcam diye yırtınıyosun,git oyununu oyna ya. Kastır dedin kastırmadım varmı ötesi alla alla.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benmi buzk?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hayır abi neden sana söyliyim mxzr ye söylüyorum. neyse tamam konuyu patlattık her zmaanki gibi.Görev tamam :D
Öne çıkan mesajlar