Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 2 hafta önce başladım avaturk serverlarında oynuyorum walla nik aynı..hatta bikere sordum pati varmı dye 2-3 kişi çıktı:D elma senin nik nedir?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 avatürk de ücretsiz sunucularda oynanabiliyor, ama 2. bi sunucu açıldı, bi de ettv açılmış bugün gördüm, yakın bi zamanda paralı olcak gibi bir his var içimde. bu arada oyundaki nickim Beorn ve evat über süpperr mükemmel bir oyun manyak taktik var. ve bireysel oynamak gibi bişi söz konusu değil herkes biribirine bağımlı ve nerdeyse her zaman en iyi takım oyununu oynayan kazanıyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 The Wicked Priest, AVA'nın iyi klanlarından ama seni unutmuşlardır artık :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar