Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar asp öğreten güzel bir site biliyormusunuz ?[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 www.mini-nuke.com www.miniex.net Bu ikisi mini nuke de war asp de war zaten siteden yararlanırsın ama oldu yararlanamadın al ordan bi kaç kişinin msn sini öyle de öğrenebilirsin =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hmm tşkler ama sanırım yeterli değil başka bilen varsa sevinirim.[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 döküman arşivimde ASP ile ilgili hakkı öcal'ın yazdığı bir kitapçık var doc formatında bir de referans var her bir fonksiyonun argümanlarının ne yaptığının bulunduğu bişi. tabi referansta anlatım yok.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 02 Şubat 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 p.m den msn at documentleri yolliyim :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 www.maxsiasp.net veya com olabilir..[signature][hline]Sözlerim kılıcım olsun kalemimse kın'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 herkese tşk ederim. rexx saolasın[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 http://www.turkwebmasters.net Edik:url yerine u yapmışım altı çizgili yazmış :lol: [Bu mesaj placebo tarafından 02 Şubat 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence kitap al.. pahalı bişi deil.. ve sürekli elinin altında oluyo.. ben Zafer Demirkol un ASP ile Web Programcılığı ve elektronik ticaret isimli kitabını öneririm.. ben onunla örendim..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evet yarın kızılaya incem o adam çok iyi ya php ile ilgili bir kitabı var tavsiye ederim.[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim her zaman takip ettiğim yararlandığım bir yer var www.aspindir.com sanırım türkçe olarak en büyük arşive sahip site burası.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar