Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kendini bişey sanan yeni paticik forumlara katılmiş ama herşeye atlayanlar yüzünden paticik forumlarinin artık tadı kalmadi nasıl uo'da nebulanın eski günlerini özlediğim gibi paticiktede eski günleri özledim eskiden birbirimize kenetlenmiştik bu forumlarda herkez birbirine yardim eder birbirini kırmazdı özledim gerçekten özledim... benim düşüncem ya bu arkadaşlar kendilerine çeki düzen versin yada ayrılsınlar ben böyle kişilerle muhattap olmak istemiyorum.. neden ben ayrılmıyorum çünki ben paticik forumlarnin eski üyelerinden biriyim... SİZDE O ESKİ GÜNLERİ ÖZLEMEDİNİZ Mİ ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Forumlar genişledikçe bir çok ayrı insan gelecektir zaten. Düşünce ayrılıkları olabilir ama sadece bunlar var diye "yeni gelenlerin" dışlanması hoş olmaz diye düşünüyorum. Sonuç olarak hiç görmedim şu ana kadar paticik'de böyle ciddi kavgalar falan.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu senin ilk üye olduğun acc mi paticikteki?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wtf.. Nickname: Elron_Cervantes | Kayıt: 06/06/04 | Mesaj: 39[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben yeni üyeleri dışlamıyorum hepsi kötü diye birşey yok ama artık yeni gelenlerin hepsi alısmıs insanları aşalamaya uo yardıma girdim adam bir sorunu var yazmis adamlar dalga geciyo kalmadı elimiz yok 2 dk sonra gelsen olurdu falan... artık paticik forumlarinin insan bakımından deyeri düşmeye başladi kardesim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim ilk üye oldugum isim deyil yanlız sifreyi ve maili kaybedince o tarihte bunu actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tabi canım yıl 2054'teyiz.. arkadaş 2004'ten beri üye.. 50 sene tabii.. onun zamanında buralar bostandı..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla ben çok zevk alıyorum forumlardan...çok iyi bi ortamda kendi kendine sorun yaratmışsın...scp bölümündede arama yapın diye 10 kere uyarılmasına rağmen insanlar aynı sorunlarla ilgili topic açıyolar....e artık sıkıldı millet...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 02 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: tabi canım yıl 2054'teyiz.. arkadaş 2004'ten beri üye.. 50 sene tabii.. onun zamanında buralar bostandı.. yok hatta paticik arkadaşın üstüne inşa edildi :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben de aslında karakedi'yim.. kurucuyum yani.. sonra şifremle mailimi unuttum.. 2001'de bi girdim forumlara bi karakedi modasıdır gidiyo.. adamın teki fake açmış burda prim yapmış.. dedim neyse yeni bi account açiym.. işte benim de hikayem bu..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İşte gene başlamdi aşalamaya siz ortamda ezilen insanlarsınız burta milletin kalbini kırmaya çalışıyorsunuz su an buraya yazı yazan arkadaşlardan örnek isim; 1.Xaer_Aloneheart 2.Xharloan 3.Troil bakalım daha kimler aşalama yapıcak .... belliydi zaten sizin gibiler yüzünden böle durumdayiz kac kisi ayrıldı biliyormusunuz forumlardan sizin gibiler yüzünden ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben böleyim kusura bakma.. ukalayımdır biraz..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kusurada bakarım yani sizin yüzünüzden eskiler gidiyo seviye kalmadi forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Eski olan,bu durumdan usanmış ve gitmiş bi arkadaş gösterir misin bana.Ben görmedim şimdiye kadar.Anlamıyorum senden başka rahatsız olmuş pek insan yok bence,bilemiyorum..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 senin buraya gelip kimseyi kovmaya hakkın yok burası herkese açık bi yer.. ve 30K'yı aşkın üyesi var sen kimseye git veya kal diyemezsin kendi keyfine göre eğer zevk almıyosan kendin gidersin böhühü burda eski insanlar var :( diyip de nostaljik ayağına yatıp kendine taraftar bulmaya çalışamazsın.. ya kalırsın susarsın ya gidersin ikisinden biri kimse seni zorla burda tutmuyo[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşın haklı olduğu konu var, konu ne olursa olsun saçma sapan laflarınızla, geyiğinizle bokunu çıkarıyorsunuz resmen. Tamam, geyik ama bir yere kadar. Herşeyle dalga geçilmez abi...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 rofl ya[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim anlamadigimda sanal ortamda olan seyleri niye bazi insanlar bu kadar ciddiye aliyor giden olur gelen olur ne olmus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok komıgız heryere yazalım bunu[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence o düzen bozan kişiler özel mesajla uyarılsınlar.. bensem beni de uyarın:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: GEd, 02 Şubat 2005 18:16 tarihinde demiş ki: benim anlamadigimda sanal ortamda olan seyleri niye bazi insanlar bu kadar ciddiye aliyor giden olur gelen olur ne olmus yani. Ha yani sanal ortam diye, koy götüne gitsin öyle mi? Bence öyle değil... Sonuçta sırf sanalla kalmıyoruz ki... Paticik'ten tanıyıp da çok sevdiğim arkadaşlarım var...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bunu yazan kişinin de... neyse boşver şindi ehehe[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eeeee?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bunu yazan kişinin de bunu yazan kişi olması ne kadar ilginç diyceedim yani ama eski mevzuları açıp tatsızlık yaratmayı sevmeyen biriym neyse[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 off off eskiden ata biner kız keserdim[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar