Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 6 bolumluk bbc one dizisi: http://www.imdb.com/title/tt4928166/ spoiler vermeden 1800'ler sonu ingiltere kirsalinda science vs faith temali, black mirror soslu korku hikayesi. hatta setting dark souls / bloodborne a benziyo asd bloodborne ben cok sevdim kesin izleyin. tv de hala yayinlaniyo ama tum bolumleri nete ayni anda saldi bbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bakalım living ve dead kelimelerinden daha kaç tane dizi/film üreticekelr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Sordum abi beş tane daha kalmış ondan sonra duracaklarmış. Buarada ilk bölümü izledim daha 5. saniyede dayadılar hayaleti BİSM çektirdiler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Buarada olaylar senkonun sandığı gibi iskelet gelsin kaburgasını kıralım, zombi gelsin kafasını keselim tarzı ilerlemedi hiç. Daha ziyade Nicole Kidmanin oynadığı The Others filmi tarzı ilerliyor. Özellikle 4. episode. Sonrasını izlemedim daha ama bir acayip plot twistlere sokacaklar orası belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bitirdim diziyi güzeldi. undead apocalypse değil daha ziyade bir edgar alan poe bir stephen king tarzı. son bolumden spoiler tahmin ettiğim gibi dizinin son bölümü plot twiste doydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar