MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 olsun ben yine de telekomun aq... :D[signature][hline]Yaptik bir aptallik halen Malezya serverlarinda takiliyoz.. Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi hal olduk koya koya.. yeter.[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence baglantılkar tam joptu sımdı lagg yoktu sen bı topıc actın nazara geldı offffff
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 okuyan herkes oyuna daldı tabi :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla benim charın dötü tabureye yapışmış kalkmıyo :-P[signature][hline]Binlerce patiden biri
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi hiç bişeyin düzeldiği falan yok diezde.hatta dahada kötüleşmiş gibi.ama bilmiyorum fatihte düzelmiştir.bizde hala aynı a.q olo
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla msn'e tıklamamdan 2 sn sonra çat diye açılıyo uskonun a.q :D[signature][hline]Binlerce patiden biri
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 internet bağlantısı düzeldi diyorum. oyunda hala, serverdan kaynaklanan lag var diyorum. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yurt dişi duzeldi tamm ama yurt içi omurgalarından biri down oldu bu sefer..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 osururum lan ben böyle baglantıya yine lag yine lag elalem neden çatır çutur aoe yapabiliyo biz yapamıyoruz demekki heriflerin baglantılarında bi sorun yok bi biz patlıyoruz. türkler birbirine soruyo oyunda lag var mı sendede fln diye kimi görsem soruyo türklerden nedense yabancılardan 1 allahın kulu sormuyo demekki olay tt dan kaynaklanıyo bi haltı düzeltemiyolar ana avrat gidicem zor tutuyorum kendimi.
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 baglanti duzelmis gibi geldi bana da ancak USKO aynen sabahki gibi 1 - 2 dk lik laglarin ardindan kopuyorum surekli...[signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hatta beter olmuş be dün pinglerde timeout olmuyodu hiç bugün paso timeout oluyo zaten pingler 400 lük.
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kaldiriyom anasini satiyim ben USKO'yu adam gibi olana kadar da oynamam bir daha orda.insanin sinirini bozuyor. MYKO' ya devam edelim bari...[signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 soqarım ben böyle bağlantıya a.q .nassı bağlantı anlamadım gitti!! bi gün alcam c4 bobayı so..cam tt nin döte:):):):)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 baglantılar dahada kötü oldu şom agızlılar :D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bugün şimdiye kadar olmadığım bir şekilde hem lag hemde oyun hata veriyor...... yanlış kabloları mı bağladı bu avareller anlamadım hepten laggg manyağı oldum :O Düzelmez inşallah (düzelsin dedikte ne oldu ki :) )[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
MaoTun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Hasanmezarci, 02 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki: onda lag olmuyo mu Onda bu kadar lag olmuyor... Ama ona da girmek sorun.. DC olursan yarim saatte anca giriyor... Ha bi de $ sorunu var tabi.Ayda bir yeniliyoruz hesabi...yoksa kohack de calisiyor orda...ha bu iyi mi tartisilir cunku herseyin fiyati kol gibi.(50m bi bardish +1) [signature][hline]USKO Xigenon Char_1 : Rouge - TuMaN_lvl2x MYKO ODIN Char_1 : Mage_Lightning_lvl5x Char_2 : Rouge_Archer_lvl3x Char_3 : Warrior_Attacker_lvl2x [Bu mesaj MaoTun tarafından 02 Şubat 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ama yeterr ya yeter yaaaaaa böyle rezil bi baglantı olamaz yabancılar çatır çatır oynuyo bi türkler takılıyo laga giriyo allah belasını versin bu olayın bu kadar sürmesine neden olanların çocukları karıları tüm familyalarını 7 cedlerini ama ya yeter allahın belası herifler haram olsun lan size verdigim paralar kefen paranız olur inşallah.
Öne çıkan mesajlar