Granis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Night Elf Rogue[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Nightelf warrior Kim ne derse desin karakterimden memnunum :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Human Mage, her ne kadar salak questleri olsa da.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise>
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ayıpdır soylemesı hanı stolenmountaın dekı denı level 28 gırıp 2 rogu yapmak sonra wc level 22 grıp hatda zoram outpostdakı yer altındakı magarada 24 25 26 elıtlerı 2 kısı kadar yapmak kadar zevklı bısı olamaz ha bu arada anatolıansunrıse bugun kımı aldık ya sızden stolenmountaın orda golun orda 3 kısıydınız?[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
protexor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Human/Paladin nerdeyse pvp'de herkesi yeniyorum, benden 10 lvl yuksek (lvl 43) tauren warrior'u kestim. Paladin'i cok sevdim, kesinlikle onu secicem.
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Seru sana Alliance tafsiye edrim helede nightelf olursan allah ben bu yerden çıkma isteiyom dersin hele Daranassus ooo cennet gibi valla giren çıkamıyor kim cennetten çıkmak isterki :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla bu benim fikrim Pala>Rogue>all siz başka düşünüyor olabılırsınız[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue
Elufulec Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya betalarda denedim caster classlar falan (warlock,mage,priest). warlockla final betada şu an lvl44'üm. beleş at olayı falan güzel ama. sıkıldım biraz. retailde ben de nightelf rogue açarım heralde.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Öne çıkan mesajlar