Raistin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [Bu mesaj Raistin tarafından 02 Şubat 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İçinden ne geliyosa onu yap ama yaptıklarını güvenmediğin kişilerle paylaşma veya herkesin gözü önünde yapma diyim ben sana[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam?
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 şimdi doğru adım kişisele açmaktı bu topici. hal ve tavırların normal eğer doğru kişiyi bekliyorum dersen saygı duyarım ama bende tesis yok o yüzden biriyle çıkamıyorum diyorsan bekle derim illa bulursun. not: çanakkale neymiş lan öle oha?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dogur afedersiniz kisile yazmam lazimdi afedersiniz
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 taşırlar bir de oraya açma.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya kıyamam böyle adamlara ya. Sen daha genç değilsin ama rasitlin. Ergenlik dönemine yeni giriyorsun. Takma kafanı bunlara önümüzdeki maçlara bakmak lazım ama dimi? :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Onlar kesinlikle abaza! Önceden sadece erkekler yaparlardı bu tür şeyleri, şimdi kızlar da yapıyorlar. Ne bu abazalık yaw! İş olsun diye çıkmak... Alla allaaaa... Sonra da belli bir yaşa gelip ciddi düşünmeye başlayınca, umutları kalmıyor doğru kişiyi bulacam diye, çünkü her haltı yemiş ve zamanında doğru kişiyi bulmuş olsalar bile sallamamış olduklarından duygusal boşluğa düşüyorlar, anne bana kız bul, baba beni ever diye ailelerine yalvarıyorlar sonunda... Binbir türlü pislik öğreniyorlar.. Kız nasıl yatağa atılır? Bir erkekle nasıl oynanır? Sizin ben! Nınınınını! Yok çoccuuum sen abazalara özenme, bu halin süfer! Hem bedenen, hem ruhen hoşlandığın bir kızla çık... Süfersin! Böyle dewam... Arkadaşlarını da eleştirmeye kalkma, lan abazalar felan diye... Sırıt geç yaptıklarına... Alan memnun, veren memnun, sana ne? Arkadaş çevreni de deiştirmeye bak. Böle senin gibi düşünen insanların arasında daha rahat edersin... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne o kuş ötmüyormu dicektim başlığı görünce mesaj silinmiş.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kirei saol ps:fistan istiyorsan kişisel bolumune actim orada istedigini yazabilirsin
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Fistan, 02 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ne o kuş ötmüyormu dicektim başlığı görünce mesaj silinmiş. bende :][signature][hline]jan d.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Vallah sorun sende deil Yasıtlarına göre cok yetişkince bir düşünce içindcesin onlara nazaran .! Onaylıyorum seni .[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 jnm benim, silip kişisele açtı... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: uncla, 02 Şubat 2005 22:39 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 02 Şubat 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ne o kuş ötmüyormu dicektim başlığı görünce mesaj silinmiş. bende :] lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bak kirei ablan sana canım dedi. Hadi yine iyisin sansın dönemeye başladı :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ? sorun neymiş[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 galiba kalkmıyormuş :D[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahah cok komiksiniz :) konunun ne odlugunu ogrnemek siteynler kisiselde ayn iadla actigim topice bakabilirler ps: bu topici daha fazla uplamayalim lutfen
Öne çıkan mesajlar