SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bir issiz Microsoft'un temizlikçi için verdigi is ilanina basvurur. Personel sefi, kisa bir is görüsmesini takiben ve test (yer temizletme) yaptiktan sonra sunu söyler: - "Ise kabul edildin. Bana e-mail adresini ver, sana baslama tarihini ve getirecegin evraklari bildirecegim" Adam boynu bükük bir sekilde bilgisayarinin ve tabii ki e-mailinin olmadigini söyledi. Personel sefi, bu durumda ise alamayacagini yüzüne vurur. Adam ne yapacagini bilmez, kirgin bir sekilde ve cebinde sadece 10$ ile disari çikar. Hale gidip 10 kg domates almaya karar verir. Kapi kapi dolasarak domatesleri satar ve sermayesini iki katina çikarir. Bu isi üç kere daha yapar ve sermayesini 160$'a yükseltir. Artik bu sekilde yasamini devam ettirebilecegine kanaat getirir. Her sabah evinden biraz daha erken çikar ve daha geç döner. Her gün parasini katlamakla mesguldür ve kisa bir zaman sonra bir el arabasi satin alir. Daha sonra bunu bir kamyonla degistirir. Bir süre sonra sevkiyat filasonun sahibidir artik. 5 yil sonra adam ABD'nin en büyük gida distribütörü olmustur. Artik ailesini, gelecegini düsünür ve bir hayat sigortasina basvurur. Görüsmenin sonunda sigortaci teklifini göndermek üzere e-mail adresini ister. Adam e-mail adresinin olmadigini söyleyince sigortaci söyle der: - "Çok tuhaf... Bir e-mailiniz olmadan böyle bir imparatorluk kurmussunuz. Hele bir de e-mailiniz olsaydi ne olurdunuz kimbilir?..." Adam düsünür ve söyle cevap verir: - "Microsoft'da temizlikçi olurdum." KISSADAN HISSE: 1- Internet yasam için bir çözüm degildir. 2- Eger e-mailin yoksa ve çok çalisirsan $ milyoneri olabilirsin. 3- Eger bu mesaji e-mail ile aldiysan, temizlikçi olma olasiligin $ milyoneri olma olasiligina göre daha yüksek.. HAYIRLI ISLER.... NOT:Ben gidiyorum .... Domates satmaya :)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem [Bu mesaj SoulCube tarafından 02 Şubat 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 02 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi ki bi da acilmis gormus oldum :) guzelmis ...gercek bi olay mi sallama bsi mi?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kolay gelsin de sonra züürt ağa gibi olma domatiiiiissss[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gerçek[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kim peki hikayesi anlatilan dometesci?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bizim manav hüseyinin emailide yok, ama garibim yıllardır aynı dükkanda.. ııh inanmadım ben bu işe :D[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 forumlarda daha once acılmıstı ama güzel HİKAYE :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim 52tane mail adresim var ben ne olcam? Temizlik Filosu???[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kesin bu adam Linüx le bağlantılı ... *! Koşarak Uzaklaşır *[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Gell abiii gelll domates 1 ytl gellll..[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar