Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeş problemi

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Bizde abimle hergün kavga ediyorduk bilgisayar yüzünden, kafa göz birbirimize girmeye ramak kalmıştı ama bi tane daha bilgisayar aldık. Şimdi herkes çok mutlu gül gibi geçinip gidiyoruz.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

benden 10 yas kucuk ikiz kiz kardeslerim var. 0'dan 9'yasina kadar buyumelerini izledim, simdi yurt disindayim, 10. yas gunlerini iple cekiyorum. Bir abi olarak surekli dogru olani bildigini dusunme, onu dinlemeye calis, ondan sonra karar ver. Karar verirken onun senden 7 yas kucuk oldugunu ve dusunce sisteminin sadece gordukleri ile sinirli oldugunu unutma. Dovmeyi en son careden bile sonraya at, cunku bir kere vurduktan sonra geri alamazsin. Kesinlikle ogrenmesi gereken seylerde taviz verme, kesin ve sert ol. Ayni hatayi birkac kere tekrarlamasi dogruyu kavrayamadigini gosterir, ona en iyi ogretebilecek insan ebeveynlerden once sensin.

Kendi kardeslerimi cok seviyorum ben, her ne kadar ailem karsi ciktiysa da her zaman terbiye, davranislarinin egitiminde kesin roller oynadim.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...