Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 overneti denedim ama daha web site ini bile cok uzun surede actim downloadi da cok uzun surdu vaz gectim ?? ya programda yavassa kazaa buyuk dosyalar icin ( film oyun fln) uygun bir program deil) e mule su anda deniyorum ve tavsityelerinizi bekliyorum[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yani kazaada dosyalari yaklasik 50 - 60 kb ile indirrken emule ve overnette fln 6 ile 10 arasi indiriyorum sebebini anlayamadim??[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bağlantın nedir?[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 512 k adsl bu olay ii ce gariplesti bi arada 30 la indirmeye basladi simdi 6 lara kadar dustu ?? ne dengesiz bisi bu overnet neden bole ? [hline]Another World [Bu mesaj AngelFire tarafından 12 Şubat 2003 07:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kazaa herşey için uygun, yani ben kazaadan sırf bu ay 10gb şey indir, film/müzik/software[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abi oyun larda ve filmlerde cok fake ve bulunmamazlik oluo kazaada[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 program olarak edonkey2000 (ed/on hybrid) linkler için de www.sharereactor.com u öneririm..[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 e overnette ayni isi yapio ve dladresi oalrak da share actor kulaniom ama dl ettimden cok upload ediom adamlara[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya ben hybrid kullanıyorum hem on e hem ed ye bağlanıyo aynı anda, ve baya bi kullanıcı oluyo (100.000+).. ve fazla sıra beklemeden 10+ kb çıkıyo dl um.. 128 cable ım[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 şu anda ~129.000 user, ~790.000 file var..[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hybrid nedir ya ilk defa duydum[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 overnet ve edonkey aynı programda.. edonkey2000 de var yani edonkey GUI 0.44 diye geçiyo galiba[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ha tmm bende onu kullanıomusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet overnet kazaa emule × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 512 k adsl bu olay ii ce gariplesti bi arada 30 la indirmeye basladi simdi 6 lara kadar dustu ?? ne dengesiz bisi bu overnet neden bole ? [hline]Another World [Bu mesaj AngelFire tarafından 12 Şubat 2003 07:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kazaa herşey için uygun, yani ben kazaadan sırf bu ay 10gb şey indir, film/müzik/software[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abi oyun larda ve filmlerde cok fake ve bulunmamazlik oluo kazaada[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 program olarak edonkey2000 (ed/on hybrid) linkler için de www.sharereactor.com u öneririm..[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 e overnette ayni isi yapio ve dladresi oalrak da share actor kulaniom ama dl ettimden cok upload ediom adamlara[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya ben hybrid kullanıyorum hem on e hem ed ye bağlanıyo aynı anda, ve baya bi kullanıcı oluyo (100.000+).. ve fazla sıra beklemeden 10+ kb çıkıyo dl um.. 128 cable ım[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 şu anda ~129.000 user, ~790.000 file var..[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hybrid nedir ya ilk defa duydum[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 overnet ve edonkey aynı programda.. edonkey2000 de var yani edonkey GUI 0.44 diye geçiyo galiba[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ha tmm bende onu kullanıomusum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar