Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sever kurmak zahmetli bir iş imiş şu an çok fazla zamanım ve bu iç için ayırabileceğim bir PC yok. Uğraşmak isteyenlere. http://forum.ragezone.com/forumdisplay.php?f=107 burdan alınti bilgi. Here it is my noob guide for setting up ko server Server: www.mmorpg.ragezone.com/knightonline/KnightOnline.rar Rar password : ragezone.com Setting up SQL Run SQL Setup Select "SQL Server 2000 Components" 1. Click "Install Database Server" 2. Click Next 3. Click dot in Local Computer and Next 4. Click dot in "Create a new instance of SQL Server,or install Client Tools" and next 5. Put name and company Click Next 6. Click Yes to Agreement 7. Click dot in Server and Client Tools and Next 8. Click dot in Default at top and Click Next 9. Click dot in Typical Click Next 10. Click dot in "Use the same account for each service.Auto start SQL Server Service" 11. Click dot in "Use the Local System account" Click Next 12. Click dot in "Mixed Mode." and enter a password Click Next 13. Click Next and install 14. When installed reboot so server starts. ----- Restoring Database 1. Open Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) 2. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> 3. Right click (local)(windows) -> Edit SQL server Registration properties 4. Click dot in Use SQL Server authentication -> Login name sa -> leave password blank -> click dot in Always prompt for login name and password ***LOGIN WITH THE USER/PASS sa/yourpasshere*** and go to Databases. 5. Create a new database, name it KN_online 6. After that, right click on KN_online database then click all tasks and then "Restore Database". 7. Click on "From Device" and then click on "Select Devices". 8. Click Add and then choose the destination of the backups to Restore into KN_online. 9. Press OK 3 times to continue, then press the Options tab. 10. Click dot in "Force restore over existing database", 11. Make sure the path of the MDF and LDF files is the same of your server files (KNonline_data and KN_online_log) 12. Press OK to import the database. 13. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> (local) (windows) 14. Go to Security -> Login -> Right click -> New Login 15. Put name knight -> Click dot in sql server authentication 16. use knight as password -> Choose KN_online as database 17. Go to tab Database access -> click on database KN_online 18. In permit in database role click on db_owner -> ok 19. Go to database KN_online -> Right Click -> Properties -> Permission Click all of them on user knight 20. Disconect from sql server and relog using the user knight in enterprise manager. ----- Adding Accounts 1. Open Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) and go to Databases 2. Choose KN_online 3. Choose Tables 4. Edit ACCOUNT_CHAR and WHAREHOUSE and USERDATA ( by right click -> Open table -> Return all rows) They must be empty (Only for the first time) 5. Edit KNIGHT_USER ( by right click -> Open table -> Return all rows) For adding accounts ----- System DSN 1. Start Data Sources (ODBC) (Start -> Programs -> Administrative Tools -> Data Sources (ODBC)), go to System DSN tab then click Add. 2. Select the SQL Server driver(bottom) and click Finish. Choose KN_online for Name and your SQL Server for Server. 3. Choose sql server authentication -> connect to sql server to obtain settings Use knight/knight as user 4. Change the default database to KN_online and click Next then Finish and OK. 5. Do the same for Knight_Account, knight, GameDB, AccountDB1, AccountDB. ----- Edit the ini files 1. Open Aujard.ini -> should look like this [ODBC] ACCOUNT_DSN=KN_Online ACCOUNT_UID=knight ACCOUNT_PWD=knight GAME_DSN=KN_Online GAME_UID=knight GAME_PWD=knight LOG_DSN=KN_Online LOG_UID=knight LOG_PWD=knight 2. Open Version.ini -> should look like this [DOWNLOAD] URL=wizgate.nefficient.co.kr PATH=pub/wizgate2/knight/upgrade [ODBC] DSN=KN_Online UID=knight PWD=knight TABLE=VERSION [CONFIGURATION] DEFAULT_PATH=c:Program FilesKnightOnline [SERVER_LIST] COUNT=1 SERVER_00=PUTYOURIPHERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! NAME_00=BEGINNER 3. Open Server.ini -> should look like this [TIMER] YEAR=1 MONTH=2 DATE=5 HOUR=10 WEATHER=1 [LOGIN SERVER] IP=PUTYOUIPHERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [CASTLE] NATION=1 [ZONE_INFO] MY_INFO=1 SERVER_COUNT=1 SERVER_00=1 SERVER_IP_00=PUTYOUIPHERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! SERVER_NUM=0 [BATTLE] WEEK=5 START_TIME=20 END_TIME=0 [AI_SERVER] IP=PUTYOURIPHERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. Open Server2.ini -> should look like this [LOGIN SERVER] IP=PUTYOURIPHERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [TIMER] YEAR=1 MONTH=1 DATE=1 HOUR=1 WEATHER=1 [BATTLE] W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 biz sadece bi serverda oynayıp direk 6. en son şıkkı uygulayalım en güzeli. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 30 Ocak 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu ne anlamadım 1 mb bişi bu kadar kücükmü Fatihkara 1 GB diordu[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bilmiyorum abi girin bakın anlayanlar. ilgilensin . Benim bunla uğraşacak vaktim yoq denecek kadar az zaten oyunu bile oynayamıyorum.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 indirdim bişi anlamadım dosyayı silmeye calisiom silinmio ne iş a.q keylooger felanmı bu[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 büyük ihtimalle db si ve map i eksik.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tmm halleettim ama o senin yazıklarınla ilgili bişi yok SQL da Install felan yok direk SERVER var tıkılıncada sürücü bulunamıor dior sende bir bak hemencecik[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sakalım olsa lafım dinlenir diyorum işte :) Oyunun runtime dosyaları 1mb. İçine monsterlar, npcler ve charların olduğu paketide ekliceksiniz. Harita paketi ekliceksiniz. Yamaları ekliceksiniz. Waypointleri ekliceksiniz. Admin command paketi ekliceksiniz vs.vs. Toplamda 1.78Gb oluyor...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 biz sadece MAP ile Admini Eklicez Gerisi Traş action yapcaz kendi aramızda bak YASAL mışki MMprog vermiş[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yinede sabit fikirli olmayayım. Çekiyorum bi bakayım neymiş bu dosya...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bakalım inşallah bişiler cıkarırız[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Laaaaaaaaaaaa.... işte aradığım dosya buuuuuuuuuuuuu.. Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnn... :D:D:D:D:lol::lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yemin ETTT !![signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Yeminle :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ne oldu sonuc ne calismalar nasül?[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ayzktirr bendeki maplar uymadı buna yaaaaaaaaaaaaa..... AI Mapleri lazım. hüfffff.. Araştırmaya başlim.. :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sala MAP I Moradon piana breth CZ yeter 4 map bul[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 deneme yapacak kadar olsa yeter.. moredorn olsa yeter nası gidiyo.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Full MAP bulmak lzm yoksa Sciptler uyusmuo Full map buldukmu biter iş Localden 5 6 kişi lvl 60 larla CZ rulez yapacaz[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 full map yüklemezsem bende npc&monster paketi hata verir.. çünkü npcleri ve monsterları ayrı çalıştırıyo. ve mesela eslant npc sini yüklemeye kalktığında o haritayı bulamazsa hata verir. emin değilim ama olayın mantığı %99 böyle..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yapcazda yapmak ne işimize yarıycak bi de o var. masturbasyon gibi bişi olcak :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Olsun Oyunu ogreniriz CZ de taktikler geliştiririz pusu yerleri filan ölme tehlikesi yok cok iyi olur Map ı iyi kavrar taktik buluruz sonra Areste diezde kendimizi gösteririz[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 inşallah yapabiliriz.. ben kendi adıma %100 söz veremiorum en baştan söylim... :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dur yapalim gerekirse GM lerden Admin lerden yardım alırız[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyler hizmetten memlun musunuz? :) demiztim size zaman meselesi sadece.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar