Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Evet Kral Uo cu Olarak :D 3 Sene Oldu Bagımlılık Ötesi Bir Oyun Bu Oyun Benım Hayatım Gıbı Bişi Ama Ben de Jubilemi Vermek İstiyorum Hayatım Bu Oldu a Sosyal Oldum........ :D :) :D -İcq:173565721-[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 June 2003 10:41 tarihinde demiş ki: ultima online sizde bağımlılık yapabildiyse tebrik ediyorum. olympos serverı hariç sux bir oyun.[hline]You want a piece of me, boy? lol[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Bonecrusher, 10 June 2003 10:41 tarihinde demiş ki: ultima online sizde bağımlılık yapabildiyse tebrik ediyorum. olympos serverı hariç sux bir oyun.[hline]You want a piece of me, boy? Sana Katılmıyorum Sen Oyunu Annamadın Herhalde cunku Gercekten Zevkli Bir oyun.......! *Uo ya Laf Ettirmez* Uo Suz Hayat(*ne desem acaba*)Her Sey Bayat :D :) :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ultima Offline olsa artık ya[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: SilphatosIce_, 10 June 2003 18:26 tarihinde demiş ki: Ultima Offline olsa artık ya[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Bir Anlamı kal maz Adamı Bole Zibek Gıbı Yatırdıktan Sonra o Reslenmeye Gıderken Kı Siniri Oyuna Zevk Veriyo.. o kal maz Yanı Online iken Karsındakının Senın Gıbı Online Bırı Oldugunu Bıldıgın İçin 5 Kat Daha Zevk Verıyor asd asd dsaaa ssda da[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadly_angeI Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ah bi de ben bırakabilsem pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bende kurtuldum bütün gün paticik te açılan topic leri fln okuorum icq dan bütün gün muhabbet süper valla ya :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: metboy, 10 June 2003 20:53 tarihinde demiş ki: bende kurtuldum bütün gün paticik te açılan topic leri fln okuorum icq dan bütün gün muhabbet süper valla ya :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Bende Bıraksam :-) Ole Yaparım Herhalde ama Olmıcak gıbı Bak Yıne Conn ındırıyom :( Üf Yahu Uff Uo Bırak Yakamı *içınden gelerek solmez*[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Afterdeep, 10 June 2003 15:06 tarihinde demiş ki: Hepinizi kutlarım. Bende bıraktım diye seviniyodum. Ta ki Amerika'dan DAOC'u bi getirteyimde deniyeyim bakalım nasılmış diyene kadar. O gün bugündür hastalığı geçti. Hala internet yok ve krizler geliyo yapacak bişi olmadığından. Delirecem...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) bendöeeee aynı yannız benim daoc u ark werdi tek fark[hline]feel nature's wrath... MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ben bırakmıştım sonra yine başladım... Arqasta ki yeni itemları ve yeni haritayı görünce saldırdım :) Ve bu açlığın bir sonucu olarak yeni silahlardan birini ilk defa ben aldım ve tek....... :P Ama gine sıkılmaya başladım istesem şimdi bile tak diye bırakırım...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Amannnnnnıııın Olm Beklıyom acc açılsın diye İtemlerı bana ver bare :-P Bide O haritayı ındırcez mi acaba? Bılmıyorum ben yoksa 20mb conn yeter mi?? :-)[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 dark edit[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 20mb yeter sadece... Valla tam da sıkılmıştım ama elime verdiler "a Justice Sword" Daaaayyttt Adaletin Gılıcı :P Dağılın Uleee[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: McFrenzy, 10 June 2003 22:34 tarihinde demiş ki: 20mb yeter sadece... Valla tam da sıkılmıştım ama elime verdiler "a Justice Sword" Daaaayyttt Adaletin Gılıcı :P Dağılın Uleee[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 ok saol Oyunda Sana Guellık yaparaım sen bana ilk etapta yap sonrasını bana bırak adam kalmıcak :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bi bırakamadım.. Simdilik kendimi warIII ve ptck forumlarla unuturmuya calısıyorum ama unutamıyo insan .. Icq ban'ı kalksa bırakcam wallla :([hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya mmorpg tipi oyunlar insanda sigara vb den daha fazla bagimlilik yapio :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Qui, 10 June 2003 22:27 tarihinde demiş ki: dark edit[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Kuukingi ciem derlerdi :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürler :) * Şımarır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar