3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşlar buraya gemden neler çıktıgını yazarmısınız hem bilgilenmiş olurus hemde dahada hevesle yaparız :D Ben bi tane chitin çıkarmıştım fullplate upgrade potion ve cakeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 mirage shard raptor falan filan işte zaten milelt sırf bunları çıarkmek için kasıyor.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sana hiç çıktımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Malesef bizim cafeden en iyi 2 item çıakdılar birii mirage biriside salamander staff.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya ben 5-10 tane olunca hemen yapıyorum biriktirip mi yapayım iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Daha önceden tartışılmıştı bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet öyle yap hepisini in hostese koy ordan üstüne 5 tane al bitince git bi beş tane daha al. Yani 5 er 5 er alıp patlat gemleri. buda güzel bi taktik. denebi. mesela pazarda gem satıyorlar 1 tane alıyorum gidp kırıyorum aynı kişiden birtane daha alıyorum. 5 tane 2 chtin rogue düştü 8 mili cuk diye cebe atttım ilaç gibi gelmişti ozman.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Knixue ben biras yeni oldugumdan bilmiyodm ama isterseniz tartışılmas bu arada taktik için çok saol sende işe yaradıysa bende niye yaramasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: 3l_Fayed, 24 Ocak 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Knixue ben biras yeni oldugumdan bilmiyodm ama isterseniz tartışılmas bu arada taktik için çok saol sende işe yaradıysa bende niye yaramasın :D Aramıza hoşgeldin. Ben genellikle gemleri topluca basıyorum, yani 5er 5er bassanda 100er 100er bassanda bir farkı olacağını sanmıyorum. Tamamen o günkü balına bağlı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :D saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasaKa_Arven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Steal adın yanlış olabilir ama sen herşeyi bilion mu? bu chitinler için ne gerekli bilmion mu? lvl(level) ve manner gerekli o taktik işe yarıo ama git 5 lvl lik adamla yada 20 lvllik adamla yap ne olacak bak heal mı? kek mi? çıkıor ... zuhahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: MasaKa_Arven, 02 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bilion mu? bilmion mu? ama git ne olacak Şiir gibi olmus kardeşte,ben hiçbişicikler anlamadım :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar