3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşlar buraya gemden neler çıktıgını yazarmısınız hem bilgilenmiş olurus hemde dahada hevesle yaparız :D Ben bi tane chitin çıkarmıştım fullplate upgrade potion ve cakeee
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 mirage shard raptor falan filan işte zaten milelt sırf bunları çıarkmek için kasıyor.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Malesef bizim cafeden en iyi 2 item çıakdılar birii mirage biriside salamander staff.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre)
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya ben 5-10 tane olunca hemen yapıyorum biriktirip mi yapayım iyice
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet öyle yap hepisini in hostese koy ordan üstüne 5 tane al bitince git bi beş tane daha al. Yani 5 er 5 er alıp patlat gemleri. buda güzel bi taktik. denebi. mesela pazarda gem satıyorlar 1 tane alıyorum gidp kırıyorum aynı kişiden birtane daha alıyorum. 5 tane 2 chtin rogue düştü 8 mili cuk diye cebe atttım ilaç gibi gelmişti ozman.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre)
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Knixue ben biras yeni oldugumdan bilmiyodm ama isterseniz tartışılmas bu arada taktik için çok saol sende işe yaradıysa bende niye yaramasın :D
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: 3l_Fayed, 24 Ocak 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Knixue ben biras yeni oldugumdan bilmiyodm ama isterseniz tartışılmas bu arada taktik için çok saol sende işe yaradıysa bende niye yaramasın :D Aramıza hoşgeldin. Ben genellikle gemleri topluca basıyorum, yani 5er 5er bassanda 100er 100er bassanda bir farkı olacağını sanmıyorum. Tamamen o günkü balına bağlı. :D
MasaKa_Arven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Steal adın yanlış olabilir ama sen herşeyi bilion mu? bu chitinler için ne gerekli bilmion mu? lvl(level) ve manner gerekli o taktik işe yarıo ama git 5 lvl lik adamla yada 20 lvllik adamla yap ne olacak bak heal mı? kek mi? çıkıor ... zuhahaahahah
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: MasaKa_Arven, 02 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bilion mu? bilmion mu? ama git ne olacak Şiir gibi olmus kardeşte,ben hiçbişicikler anlamadım :hmm:
Öne çıkan mesajlar