Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server password needed

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben soldata ilk defa gırcektım bgun servera baglanmaya çalıştıgımda başlıktaki hatayı veriyor.
nedendir acana yan taraftaki şifre bölümüne paticikteki kullanıcı adı şifremi girdim olmadı ?
yenibi tane rastgele acc actım (ayıp oldu ama ) yine aynısını dedi?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

nerden yukluycem peki .bendeki cok eskıden beri duran bi versiyon neresınden bakılıyo bılmıyorum valla versıyonunu.
bu dediin versiyonu nerden indircem[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu aralar server sorunlu hangi hata serverdan hangi hata kişiden kaynaklanıyor bilinmez, ama soldat dediğin 10 mb lık bir oyun, sorunun kendinde olduğunu düşünüyorsan sil bir daha yükle. Büyük ihtimal serverdandır ama daha önceden oynayabildiysen tabi.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben şimdi eski surumu sıldım yenı surumunu ındırıyorum.1.2.1 yani...
yuklenıyo 1 dakka sonra bıtecek kurcam oyle denıycem[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

nickinde paticiktekiyle ayni olcak biliosun dimi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...