SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Yav biliyorsanız söyleyin nereye yatırılacak falan galiba sadece ilk dönemi yatırmışım. Telefonla arayim dedim sanki küfür edermişcesine davranıyorlar. Ne yapmam gerekiyor fiyatı nasıl öğrenirim nereye yatırırım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden saolun[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Sedwest Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 http://www.sis.itu.edu.tr/odeme.html adresinde yapman gereken yaziyor. Her hangi bir İş Bankasi şubesine giderek ne kadar harc yatiracagini ogrenebilirsin. 4 Şubat son gün. [Bu mesaj Sedwest tarafından 28 Ocak 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yav gittim sorsun 20 milyon dedi ???? acaba hazırlıktan sonra 2. dönem ders almadım diyemi bu kadar az ???? kafam karıştı...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe...
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kredi kazanmışsındır belki yvk'dan.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evet kredi kazandığın ,çindri muhtemelen ben 0 burslu 200 civrı bişe ödedim sanırsam bilemicem
Öne çıkan mesajlar