mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Yeni anakart m atx üstünde 4 pin jpwr2 kısmı var bende öyle bi kablo yok, 6 li var. JFP1 kısmında power led 3 pin power sw 2 pin etti mi 5 pin ama jfp1 in arka kısmında 4 pinlik yer var bunları öne taksam arkaya hdd led falan taksam sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bak şimdi Bunlar kasanın ışık, power tuşu, reset tuşu kabloları, bunlara kasadan gelen kablolar takılacak, PSU'dan değil. Mobo'nun kitabını aç, ne tarafa neyin takılacağı + - yönleri yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 JPWR1 diye geçen 24-pin anakartın güç kablosu, ona tek parça 24-pin gelen kablo takılacak. Zaten tek yönle girebiliyor, zorlamadan uygun şekilde tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 + yonunde ok vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 JPWR2 diye geçen CPU'nun güç kablosu, şu aralar genelde 8 pin oluyor ve oraya 4+4 olan kablo takılacak PSU'dan gelen. Eğer JPWR2 4 pinse 4+4'ün sadece bir kısmı girer zaten, diğer kısmı girmez, giren kısmını tak. 6+2 olanlar PCI-E kablosu, onları takmayacan JPWR2'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 24 pin i taktım onda sorun yokta jpwr2(1 yazmışım yanlışlıkla- 4 pin ama bende 6 pin var Anakart kitabından taktım power ledi.Hatta videoda vermişler ama 3 pin bende ki kasanın önünden gelen kablo onlarda 2 pin ki bendeki 3 pininde ortasındaki bos kablo yok orda Hatta fotoğraf atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 6-pin olan PCI-Express kablosudur, girmez ATX12V'a zaten. Ya 4 ya da 4+4 olması lazım. PSU ne, anakart ne, setup'ı tam yazsan daha rahat yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 https://imgur.com/a/Jslnz görseller Anakart msi b150m Pro vdh Psu thermaltake lite power 600 watt Ve sığdırmak için full tower kasanın demirlerini kesmek zorunda biraktiran ekran kartı gigabyte 1070 g1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 TT Lite Power 600W 4+4 ATX12V kablosu gözüküyor işte, onu bulup uygun olan 4'lüyü takacan o 4-pin'e, elinde tuttuğun 6-pin PCI-E kablosu, girmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Brightmist said: TT Lite Power 600W 4+4 ATX12V kablosu gözüküyor işte, onu bulup uygun olan 4'lüyü takacan o 4-pin'e, elinde tuttuğun 6-pin PCI-E kablosu, girmez zaten. 4+4 un o klipleri ortada değil ama 2 dininde jpwr2 deki gibi, takınca tam oturmuyo gibi ondan bi şey ettim Bide şu bendeki power led 3 pin ordaki 2 pin sorunu var ışık değil mi bu yanmasa da olur.Power switchi taksam olmaz mı sadece Söyle her bişey donusturuculu gibi https://imgur.com/ZKuNzWM olmadı kablo alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=DPELIdVNZUI Şundan çok farklı değildir hatta yüksek ihtimal aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ben de ordan baktım da eğer ordaki gibi arkaya power led ve diğerini takarsam ordaki pinler yetmiyor 1i boşta kalıyo kabloların. Bakındım biraz millet söküp ortadakine falan takıyomuş kabloyu.. Önce kasayı kestim şimdi kabloyu mu kesiyoruz yani.Bu power led i takmasak cidden nolur. Daha ac97 ler falan var.Bildiğin işkenceymiş kurmak Ankara da bildiğiniz, uzatmadan kurabilcek bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ac97'ler vs. front panel Audio/USB için, kasanın direk arkasına da takabilirsin ses aparatlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Brightmist said: ac97'ler vs. front panel Audio/USB için, kasanın direk arkasına da takabilirsin ses aparatlarını Ne olduklarına bakınca bende öyle düşündüm.O zaman o tam oturmayan 4 pini takıcam bide power led i takmayıp çalıştırmaya çalışıcam.Soru: Ne kadar kötü gidebilir?Her şeyi mahvedebilir mi o ledi takmamam falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 LED'ler sadece ışıklar için, biri kasanın HDD aktivite ışığı işte, diğeri de güç ışığı. Onlar yanmaz onların kablolarını takmazsan. Power ve reset tuşları da çalışmaz gene aynı şekilde onları düzgün takmadıysan. Yoksa ciddi bir sıkıntı yaratıcağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bi deneyim o zaman sadece switchleri takıp, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar