GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben damnation r7 gimpranger Shaerl var mi baska aktif oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 shadowbane oyuncuları genelde avaturk deki shadowbane forumunu kullanıyor. Bende Bulva Soulreaver ya da Melisa Soulreaver =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 burayida az canlandiralim dedim :) gelen giden yazar iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ingilizcem orta seviyde almancam ii (alman nationlarida var tabe) eglenceli oluyor turklerle ya bi panik chaos her an hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Amanda aman bizim Shaerl paticik uyesiymisde haberimiz yokmus :) NATION OF TURKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 dedim abi sana ben ilk nationa geldigimdede sen dikkat etmedin eheh sb acc kapanio ama 23unde oynamiycam herhalde uzun sure wow falan gelio oda sarmazsa rl e oynarim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Walla sen bilirsin kardes ben cok eyleniom SB de lay lay girgir guzel oluo.WoW gelince illaki WoW a akıcaz ama daha cok war su an USA Stress Serverlarını Halka actılar ama avrupa ıcın aynı uygulama olmıcakmıs ole yazıo duyurularında bakalım ne zamana cıkacagıda mechul WoW a kadar yol cok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 stress test de bitti ama güzel oyun olacak şahsen ben baya beğendim ama SB deki gibide hiç bir oyunda pvp zevki yaşamadım, WoW daki pvp çok ölü gerçi pvp serverında oynamıyordum anca raid den raid e pvp yapabildik o da baya durgun oluyordu..[signature][hline][spo1=no comment]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..[/spo] [Bu mesaj Guru tarafından 14 Eylül 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgainam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Miren Shadowwalker Mirende Shadowwalker Quen Shadowwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 janisar janissary Jannisary Janiss Janisa janisarry JanisPk HoA ' da ic' yim . İhtiyacin olursa bana yardimci olabilirim oyun icinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bi ara tekrar donmustum ama gene bıraktım eski tat yok artık xaiver soulreaver wampire soulreaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu add on(son cikan) olmadan gelip oynasam ben bi eglencesi olur mu ? 1 aylik bedava var elimde,oynasammi tekrar diye dusundum bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yeni pk serverını dene. zaten yeni oyuncu pek kalmadı pvp zevkin kat kat artacak bu yüzden.[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yeni pk serverinin adi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 wrath. buraya geçiyo çoğu kişi.[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hm aslinda ozaman oyunu yuklemek fena olmayabilir elimde acilmamis SB rise of chaos vardi 1 ay bedavasini kullaniiim bi bakiyiim eger add onsuz (Oblivion) zevk verirse oyun devam bile ederim :) server populasyonu nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 wrath serverinda oynayan var mi? r2 oldum nation ariom yardimci olcak varsa shaerl karakterin adi ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar