CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hata şu... ''The patch could not be applied because it does not match the file checksum.. this probem can usually be corrected by uninstalling and reinstalling the game an then patching again... File name : World/maps/azeroth/azeroth_32_54.adt'' Oyunu 10 kere sildim yine yükledim pacthleride aynı şekilde ama bi işe yaramadı fikri olan warmı?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Blizzard BNUpdate v2.97 compiled on Oct 27 2004 Log created at 5:10 am on 01/18/2005 This patch upgrades World of Warcraft from version 1.1.2.4125 to version 1.2.0.4147. ERROR: unable to apply patch to file 'WorldMapsAzerothAzeroth_32_54.adt' RESULT: Patch failed[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1.1.2 US 1.2.0 EU mu?[signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 31 Ocak 2005 06:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eger seninki US clientse benimki gibi. Ari nin actıgı baslıktakı conversionı yaparsan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hyr Us deil Eu yu çektim... Us de wardı eskiden ama silmiştim ondan arta kalan bişeyler sorun falan çıkartıyo olamaz deilmi?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet arkadaşlar gittim arkdan aldım bu seferde belki bendeki sorunludur die sildim tekrar yükledim... Sonra patch i yaptım takıldığı yerde takılmadı süper sevindim 2 dakka sonra baska bi yerde bu sefer Azeroth deelde Kalimdor da takıldı ve aynı hatayı verdi... Hala fikri olan yokmu?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 format at =) bazı bilgisayarlar sorunlu olabiliyo mesela benimki farklı farklı yerlerde hata veriyo hard drivedan olabilir fln diyo zaten.scan disk fln yap belki olur.benimki 2 gün sonra anca oldu acıdı herhalde makina =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Format attım... Oyun yüklenmiyo.. Boğacam seni =) terran.MPQ larda takılıyo..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bendede terrainde takılıyodu bi ara biraz daha reinstall yaptım sanırım =) ama scandisk ise yarayabilir bak delyy tavisye etmisti banada.ama formatta cözüm olabilir tabiiki hatta kökten cözüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Attım formatı çözmedi bişeyi =) bendede takılıyodu 1-2 kere ama sonra yüklüyodu lakin bu sefer 10 denemem hala takılıyo... Wow Eh beta bana haram.. Buda güzel napalım... Bide scan yapiyim bari denemediğim şey kalmadı bunuda yapalım.. Sonrada olmadı Ekranı takıp çıkarmayı deniyim heh[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben dalga geciyosu nsandım format attım dediginde =) belki elindeki clientten kaynaklanıyodur? onuda denemissin.allah sabır versin diyorum o zaman biliyorum cünkü ne kadar gıcık bisey oldugunu =) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 01 Şubat 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Allah sabır veriyo Allaha sükür ama yetmiyo =) 3 gündür sabırla delirmeden sakin sakin sabaha kadar her yolu deniyorum olmuyo... Sapır sapır nereye kadar.. Ekrana kafa geliyo yakında =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Oyunu bi yüklesem Patch de hata vericekmi asıl olay o benim için... 13. denemem...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 3. sayfaya düşmüşüz... Demek kimse bilmiyo... O zaman farklı 1 soru daha soriyim... Terrain.mpq larda takılma nedeni nedir sizce? HDD den süphe etmeye başladım... Çünkü dün gece birden anlamsız bir şekilde system klasörü kayboldu we bilg açılmadı bende Bios ayar yaparak format attım..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bendede aynı sorun var, galiba biz ender bahtsızlardanız, işin ilginci aynı clientı aynı updatei yaparak 2 hafta once yuklemiştim, ama nedense! uninstall etme geregi duydum ve simdi bastan yukledikten sonra update yaparken seninle aynı hatayı farklı dosya isimleriyle alıyorum, hemen her yolu denedim olmuyor duzelmiyor, ben kabullendim artık :(.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bende kabullendim aynen biz iptal olduk anlaşılan... 2 kere format attım patch sorunu gitsin die ama bu sefer oyun yüklenmemeye başladı... Anlaşılan ne yaparsak yapalım çözüm olmicak..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar