suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 selamlar; öyle çok bir beklentim yok ama arkadaşlarla fm oynamak için :) bi de laptop ihtiyacımı gidermek için bir laptop arıyorum. şöyle laptopunu çok daha iyi modelle değiştirmek isteyenler satmayı düşünürse laptopuna talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 benim bozuk makinayı satayım 2100 lira masraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 1,5 ay sonra elime amerikadan bir Alienware laptop gelebilir. Elimdeki lenova ideapad var i7 2.4 , 4 gb ramli fakat şuan yanımda olmadığı için tam modelini veremiyorum. Böyle bir cihaza ne kadar bütçe ayırıyorsun.. Şimdi ayrıca bir masaüstü oyun bilgisayarı toplayacağım için yeni laptop gelirse eskisin adil bir fiyatta gereksinim duyan birine satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar