Dev Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 WoW'u büyük zorluklarla buldum ve aldım. 5cd halinde. Sağolsun Ragnar ( paticikten ) bana beta acc. vermişti . Artık WoW'un yüklemesi bitince ben de size katılacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Ne olayım ? Nereye gideyim ?[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gel sen doğru yolu seç , alliance ol.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mutlaka server 6'yı seç. Eğer Horde olursan Hordish Manner'a; Alliance olursan Anatolian Sunrise'a girmeni tavsiye ederim. Bunlarda her türlü yardımı bulabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla bu oyun adamı wow'cu yapar :) eq2'yi bıraktım oynadıktan sonra.ihanet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ihanet denmez buna.dogru yolu bulmak denır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Alliance ol[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar