Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya arkadaşlar saeson kurmu$tum save atmı$tım sonra yeniden oynayınca load yapıp girebiliyordum ama ne olduysa sonra epey bir maç yaptım gene overwrite save attım sonra tekrar bakınca yok kayıtlı save yok o kadarda maç yapmıştım geri nasıl getirebilirim yaw kafayı yicem? Tekrardanda kuramam o kadar maç yaptım.Bi çaresi flm warmı arkadaşlar.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu thread sanki bilg oyunlari bolumune daha cok yakisirmis gibi...[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya Basketbol u görünce buraya açim dedim yanlı$ actıysam mod arkada$lar TASINDIRSINLAR da bilen yazsın bari yaw.[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Öne çıkan mesajlar