None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaslar .. Deep Freeze v5.2 yi kurdum fakat bir turlu un-install edemedim. ( deep freeze workstation v5.2)[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bendeki kullanım klavuzunda soyle yaziyor DeepFreeze Kaldırılması Program kendini sistemden kaldırabilmek için oluturduunuz kurulum dosyasına ihtiyaç duyuyor. Aksi takdirde kaldırmanız mümkün deil. Birde korumanın kaldırılmı olması gerekli. Yapmanız gereken kurulum dosyasına çift tıklayarak açılan pencereden “Uninstall”’ı seçmeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paticikler noldu ? hic kimse şu ana kadar Deep Freeze kullanmadımı yoksa ?.. halen daha bekliyorum. Makinayı formatlamak zorunda bırakmayın beni. hadi yardım[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sayfayi refresh yapmazsan format atarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya nasıl iştir anlamadım.. 100 kisi okudu yazdıklarımı ama hickimse cevap vermedi. ne işdir bu ? bilmiyorsanız veya format atmam gerekiyorsa yazın buraya..[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehh.. bu sorunu burada cözemesemde yine paticik.com sayesinde cözmuş olmak sevindirdi beni.. Forumlarda gezerken kimdi o surekli " aramaya inanmak " diyordu.. eheh gercektende inanın. http://www.ozmena.com/archive/index.php/t-18500.html[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kaldırmak için setup'ını internetten çek ççalıştır. Uninstall diye bi seçenek çıkar.. Onunla kaldırırsın..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: None, 01 Şubat 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Ya nasıl iştir anlamadım.. 100 kisi okudu yazdıklarımı ama hickimse cevap vermedi. ne işdir bu ? bilmiyorsanız veya format atmam gerekiyorsa yazın buraya.. höee cevap vermiş ya thunderbird ??[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: None, 01 Şubat 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Arkadaslar .. Deep Freeze v5.2 yi kurdum fakat bir turlu un-install edemedim. ( deep freeze workstation v5.2) Format atam ;) PCDE CÖZÜLMEYEN HİÇ BİRŞEY YOkTUR COZULMUORSA TEK COZUM FORMAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar