Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deep Freeze

None

Öne çıkan mesajlar

bendeki kullanım klavuzunda soyle yaziyor

DeepFreeze Kaldırılması
Program kendini sistemden kaldırabilmek için oluturduunuz kurulum dosyasına ihtiyaç
duyuyor. Aksi takdirde kaldırmanız mümkün deil. Birde korumanın kaldırılmı olması gerekli.
Yapmanız gereken kurulum dosyasına çift tıklayarak açılan pencereden “Uninstall”’ı seçmeniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikler noldu ? hic kimse şu ana kadar Deep Freeze kullanmadımı yoksa ?.. halen daha bekliyorum. Makinayı formatlamak zorunda bırakmayın beni.

hadi yardım[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nasıl iştir anlamadım.. 100 kisi okudu yazdıklarımı ama hickimse cevap vermedi. ne işdir bu ? bilmiyorsanız veya format atmam gerekiyorsa yazın buraya..[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com
Sosyal ağlarda paylaş

ehh.. bu sorunu burada cözemesemde yine paticik.com sayesinde cözmuş olmak sevindirdi beni.. Forumlarda gezerken kimdi o surekli " aramaya inanmak " diyordu.. eheh gercektende inanın.

http://www.ozmena.com/archive/index.php/t-18500.html[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
None, 01 Şubat 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
Ya nasıl iştir anlamadım.. 100 kisi okudu yazdıklarımı ama hickimse cevap vermedi. ne işdir bu ? bilmiyorsanız veya format atmam gerekiyorsa yazın buraya..
höee cevap vermiş ya thunderbird ??[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...