Knixue Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 vktk niye hep aynı anda cevap veriyoruz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ulan bende bişey sandım glave i o kadar tatava yaptınız. hem mirage a diil cleaver a geliyor parasal açıdan ama ap sine baktım o yüzden 2. sırada dedim dersen oda yanlış olur warriorların kullanabilecegi bir sürü silah var çünkü. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 02 Şubat 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Hasanmezarci, 02 Şubat 2005 16:11 tarihinde demiş ki: ulan bende bişey sandım glave i o kadar tatava yaptınız. Yeter tutamıcam kendimi Olm sen ne gerksiz bi admasın! Tmm bende boş geik yapıyor olabilrim ama senin kadar olmusuz biri değilim en azından. Töbestrafulalh.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hasan sen kumdan kale filan yapsana ya. raptordan sonra hangi silahın ap ı glave den iyi. ya iş yerimde monitörü kırasımı getirdin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi boşuan demiyorum ben. Her yazı yazdığı forumu okudm. Adamda ne bi tebessüm nede bi olumlu yaklaşım tarzı gördüm. Emin çölaşandan bile beter bu adam.![signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 amaç o zaten kır monitörü zarar gir diye yapıyorum herşeyi. olm geyik yapıyoruz amma uyuz oldunuz hea. smiley kullanmıyorum diye kıl geliyo cevaplar size ama napim sevmiyorum smiley fln yılda 1 koyuyorum anca. idare edin. bu arada hırsa bindi olay 2 handed apsi yüksek silah bakıyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok canım kardeşim öyle bir silah :) ya bu arada konu patlamak üzere,ben halen trinasla upgrade yapan birini bekliyorum.. [Bu mesaj vktk tarafından 02 Şubat 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oy oy guzelm triNa'S adlı topic imiz de patlamısh en nihayetinde :D[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 abi hem smiley kullanma hemde nickin hasanmezarcı olsun. Gelde kıl gitme:) nese pardon. arada sırada sende kullanmayı ihmal etme. Kendini ifade etmenin güzel bi yolu bence. YOksa çoğu kişi benim gibi düşüne bilir.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sen git lvl atla lem:D Poçalarıda soğutma geliyorum ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 pocalar soudu lem tekrar ısıtcam kalorifer ustu yapcaklar onlar simdi abisi.sıcak sıcak olcaklar sonra ben yicem bi guzel onları :D nihohahaha[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sus terbiyesis;) Unutmadım bak subu falan taximde içces:D (işte konu böyle patlar ;))[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya patlatmayın konuyu yaw.. glave patlarsa forumu patlatırım :P ya forumda hiç kimse trinas kullanmadımı bu nasıl iş.. [Bu mesaj vktk tarafından 02 Şubat 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kalorifer üstüne koyarsan kurutur pogaçaları sonra bayat olurlar tadı tuzu kalmaz üstüne aliminyum folyo çek öyle koy buharı içinde kalsın fazlada tutma kaloriferde. ben işime geri döniim hala bakıyorum 2 handed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi ben tinasla patlatan duymuştum. Ama kaçtan kaça onu bilemicem:) YA o sanrım %20 şans ekliyor diye de birşey duymuştum AMA bak kesin demiyorum. Sadece duydum. Ki bence taktiği iyi bilen birine danış yada ona yaptır.Eğer sen iyi değilsen.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya clandan birinden upgrade için yardım istedim. bana dediki 5 den 6 ya bus a gerek yok. ben nusla yaparım dedi. a.q. 4 den 5 e patladı ve adamda +7 ler var,benim armor olunca 4 den 5 e patlıyor. 13 tane chitin patlattım şu 15 günde ya. bende şansla ilgili bir problem var. bu sebeple trinasla bile basamıyorum. mendil verin ya ağlayacağım :( [Bu mesaj vktk tarafından 02 Şubat 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Altı kıtır kıtır olur. Bide glve i patlttın mı soğuk kolayla çok iyi gider gibi geliyor bana . vtk bi düşün sen bu konuyu ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya tamam pes.bütün onurlu mücadeleme rağmen konu patlamıştır. vatana millete hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ;) tmm tmm yazmicam bidaha bu konu ya söz:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 trinas piece bus ın success rate ini %20 arttırmıyo mu? ozmn bus ın +7 de +8 e yapma oranı %5 se onu %20 arttırır gibi geliyor bana. eger şanslıysan yaparsın bak mesela ben nusla +7 yapmıştım horn xbow u 4-5 tane cus yaktım sonra +1 olanı koydum sandım aa bi baktım +7 olmuş meger yanlış koymuşum bala olmuş. anca bu kadar bi şans bekle trinastan. hem bu trinas fln hepsi para tuzagı girmeyin öyle işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 SAt gitsin.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 icecez taxim de de bugun de subunun sınawlarından kurtulmasını air da bir parti ile kutlucaz normalde gitmicektim taa ishten cık oralara git zor geldi ama sap cok warmısh kız olarak ole abaza muhabbeti yapmasınlar die beni de caardı napim benim de yardımsewerlik damarım kabardı gidiweriym dedm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 trinasın success rate i %20 arttırdığı hiç biryerde yazmıyor yaw.millet nasıl söylüyor bu oranı. ya ben bi glave alayım gözümü kararttım 7 ye basacağımda.varsa bir yöntem bilen onu bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eahuhae:D Ah sende olmasan napardı bilmiyorum ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben bu konuya yazmicaktım dimi:) Abi bilseler eminim 1-2 şey yazarlardır. DEmek kimse bilmiyorki Yazmadılar. sen gel bu sevdadan vazgeç:)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar